Arama sonuçları: *

1. qBedirhanq

Klavyede bir sorun var

bayadır kullandığım bir klavyede bir tuşa bastım sanırım mesela sol ctrl artı 4 bastığımda artı işareti oluyordu artık olmuyor (klavye ingilizce keycaps) sağ ctrl ve 4 e bastığımda dolar işareti cıkıuor tuşdaki gibi nasıl düzeltirim fn artı space e basıp sıfırladım düzelmedi
  2. qBedirhanq

Ajazz dkw 400 driverı

klavyenin ışıklarını deüiştirmek için bir driver bulamadım fn ile değiştirebiliyorum ama sadece belirli renkler i.in istediğim rengi yapabiliceğim bu klavyeye uyumlu herhangi bir drıver varmı yoksa nasıl değiştirebilirim rengi
  3. qBedirhanq

.

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099712900528&sku_id=17592962289703&_x_sessn_id=oau6jusig2&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1730225650972_ih412qg66j&refer_page_sn=10045&is_back=1 1732633863 daha önce acılan konu görmedim acıldıysa kb
  4. qBedirhanq

Ajazz dkw400 vs aula f75

hangi klavyeyi almalıyım ajazz boyutu nedeniyle bana daha yakın geliyor sizce hangisi 1731087337 ajazz almaya karaar verdim beyaz switc olanmı red switch olanımı daha sessiz...
  5. qBedirhanq

Monster klavye alınır mı

%100 red switch klavye ararken bunu buldum https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-klavyesi/pusat-k3-pro/ alınır mı
  6. qBedirhanq

Kablosuz %100 klavye önerisi

kablosuz %100 klavye çok görmedim varmı böyle cok pahalı olmayan klavyeler redragon k618 horus alıcaktım 1500 den 2100 e cıkmıs bütçe 1500
  7. qBedirhanq

Type c klavye önerisi

Gamepower eva 5 aldım ama memnun kalamdım aide edeceğim başka type c rgb klavye öneriniz varmı bütçe max 1500 e kadar çıkabilir 1730400965 100% klavyeden %80 e geçtiğimden sanırım çok fazla yazım hatası yapmaya başladım klavyenin boyutu %80 veya üstü olsun
  8. qBedirhanq

Gamepower eva 5 vs Razer ornata v3 x

bu 2 klavyeden hangisi almalıyım gamepower ın type c ve knob u olması razer ın da bilek desteği ve low profile olması çok hoşuma gidiyor hangisini seçmeliyim
  9. qBedirhanq

kargoyu almadım iadeye gidicek mi

eve gelen klavyeyi iade etmek için gelen kargoyu almadım "şubemizden teslim alabilirsiniz" diye meesaj geldi kendisi iadye gidicek mi gidip talep oluşturmam lazımmı müşteri hizmetleri kargoyu almazsanız iadeye gidicek demişti
  10. qBedirhanq

incehesap ürün gelmeden iade

incehesapdan bi klavye aldım ama başka bir klavye ilgimi daha çok çekti ürün elime ulaşmadan nasıl iade ederim (ürün hala paketleniyor)
  11. qBedirhanq

type c klavye önerisi

bayadır klavye bakıyorum hangisini alacağımda karar veremedim büyçe 1000 1600 arası klavye öneriniz varmı mümkünse sessiz olsun
  12. qBedirhanq

hangi klavye markası seçilmeli

ben royal kludge dareu redragon markalarından birini almayı düşünüyordum ama arkadaşım bunlara kalitesiz dedi ve gamepower rampage markalarını önerdi hangi markayı önerirsiniz
  13. qBedirhanq

Dareu ek75 alınır mı

connect game den dareu ek75 alacağım connect game nasıldır sıkıntı çıkarır mı klavye sessiz mi baska sessiz klavye öneriniz varmı
  14. qBedirhanq

sessiz klavye önerisi isityorum

red switch deniyor sessizlere galiba tuşları sağlam olursa sevinirim şuanki klavye çok kötü masaya vuruyorum klavyenin space tusu kırılıyor dareu k75 alıcaktım ama arkadaşlarım pahalı dedi bana da öyle geldi onun gibi siyah/beyaz bildiğiniz klavyeler varmıdır?
Top Bottom