Arama sonuçları: *

1. YusufG06

Klavye ve Mouse Önerisi

Toplam 2.5 k bütçem var mekanik klavye ve orta kalite bir mouse önerebilir misiniz?
  2. YusufG06

Öneri Philips momentum spk 8605 klavye

https://www.itopya.com/philips-momentum-spk8605-cyan-switch-turkce-rainbow-mekanik-gaming-klavye/ Arkadaşalr bu klavye indirime girmiş bütçemede uyuyor önerir misiniz?
  3. YusufG06

Öneri 300 TL bütçe red switch mekanik klavye önerisi

Arkadaşlar bütçe 300 tl red switch olması önemli başka bişeye çok takılmıyorum rgb falan aşırı önemli değil aklmıda ogre rgb var şuanda onun hakkındada bilgi verirseniz sevinirim trendyolda indirime girmiş 300 tl şuanda
  4. YusufG06

Donanım arşivi klavye inceleme

abdullah abi klavyeyi bugün inceleyeciğini söylememiş miydi arkadaşlar storye attığı fp klavye ?
  5. YusufG06

Öneri Mekanik red swicth klavye önerisi

Arkadaşlar hem yazı yazarken rahat hemde sorunsuz güzel bir klavye arıyorum rgb şart değil ama en azından rainbow olsun önerilerinizi bekliyorum
  6. YusufG06

Redragon k552 kumara ?

Arkadaşlar klavye önerisi konusu açtım ve çoğunluk bu klavyeyi önerdi görüşünü falanda hoşuma gitti bu klavyenin özelliklerini bir yazarmısın türkçe inceleme bulamadım satıcıda garip garip şeyler yazmış anti ghosting var mı switch markası ne türkçe q ve büyük enter var mı kullananlar herhangi...
  7. YusufG06

Öneri 300 TL bandında mekanik klavye red switch

Arkadaşlar 300 tl bandında red switch bir mekanik klavye önerir misiniz?
  8. YusufG06

Gamepower ogre rainbow

Arkadaşlar gamepower ogre rainbow red switch almayı düşünüyorum yay çınlama sesinin artması red switchde de olurmu bir de türkçe tuş da getirmişler düzelmiş olabilir mi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  9. YusufG06

Cooler master ck350 vs steelseries apex 3

beyler bu iki klavyeden birini mi tercih etmeliyim cooler master ck350 de mekanik outemu swithler var steelseries mekanik hisli yoksa gamepower veya rampage gibi f/p markaları mı tercih etmeliyim
  10. YusufG06

MAX 250 TL MEKANİK KLAVYE

Arkadaşlar benim bir mekanik klavyeye ihtiaycım var 250 tl bütçem herhangi bir marka takıntım veya önyargm yok bütün maraklara açığım
Geri