Arama sonuçları: *

1. MamiKK

max 1000TL Red sw %100 klavye

Gamepower ogre rgb düşünüyorum ama daha iyi bir model var mı sormak istedim, Murat hocama soracaktım ama ban yemiş maalesef Şuan bende %60 klavye var ama alışamadım iade edip %100 yani tam almak istiyorum, çoğu oyunda problem yaratıyor %60 klavye :C
  2. MamiKK

1000TL ye alabileceğim en iyi klavye

Başlıktaki gibi, Önerisi olan var mı RK61 sipariş ettim ama 15 gün oldu hala kargoya verilmedi iptal etmek istiyorum
  3. MamiKK

RED SW Klavye önerisi

max 1500TL bütçe red switch veya onun gibi ses çıkaran switch fark etmez, %60 klavyeler hakkında ne düşünüyorsunuz kullananlar yazarsa sevinirim, onlarda var 500TL civarı Amazonda ondanda alabilirim.
  4. MamiKK

AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye

abdullah abi AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye nin hiç Türkiye de incelemesi yok bi el atarsan sevinirim
  5. MamiKK

Tavsiye / Öneri / Rampage hydra r6 için destek

Rampage hydra r6 rgb, bugün ulaştı elime fotoğrafta gördüğünüz gibi "Sadece bu modda" bu tuşların ışıkları yanmıyor ve kutudan tuş çıkartma aparatı çıkmadı, garantiye gönderiyimi? Napayım? Trendyol dan biotech bilgisayar dan satın aldım, nasıl garantiye gönderebilirim?
  6. MamiKK

Outemu blue switch VS Blue Switch

Arkadaşlar ben klavye alacağım, fakat bu iki switch arasında ne gibi fark ve özellik var merak ediyorum, Outemu blue switch ile blue switch arasındaki fark nedir bilen var mı? Bi tık detaylı yazarsanız sevinirim, cevaplayanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Geri