Arama sonuçları: *

1. M

Kailh speed silver / fnatic ministreak

Selamlar. Fnatic ministreak almayı düşündüm fiyatı fazla uygun geldi ama switchleri kailh silver speed pek bilgim yok. Keycapsleri değiştiricem o benim için bi sorun değil ama bu switchler nasıldır bir bilgisi olan var mı...
  2. M

connectgame fnatic streak65

Merhabalar, klavye bakarken bu ürüne denk geldim kendi sitelerinde 1500 tl aynı satıcı n11 de 6000 tl ye koymuş altında bir şey yatıyor olabilir mi? https://shop.connectgame.com.tr/products/fnatic-streak65-rgb-dusuk-profil-mekanik-pro-esports-oyun-klavyesi-65-duzen-us-layout
  3. M

custom klavye nasıl yapabilirim, switch önerisi

Selamlar, custom %60 bir klavye yapmak istiyorum. Elimde önceden aldığım mucai mk61 diye bir klavye var ama çok ucuza almıştım ve red switch, kalitesinden şüpheliyim. Ben daktilo gibi ses çıkartsın istiyorum. O klavyeyi base olarak kullanıp üzerine daktilo gibi bir switch koymak istiyorum ama...
  4. M

2000tl mekanik klavye önerisi

Selamlar, 2k civarı mekanik klavye arıyorum. Tercihen red switch ama blue da kabulümdür. Çocukluktan kalma içimde razer hevesi var onun için bütçemi zorlayabilirim ama ne kadar çıkabilirim bilmiyorum. İyi forumlar
Geri