Arama sonuçları: *

1. ByEfe04

Klavyenin Tuşu Bazen Basmıyor, Kendim Düzeltebilirmiyim?

Arkadaşlar GP Warlock klavyeye sahibim oyun oynarken sinirden masaya vurdum ve masanın üstündeki klavye kutusu klavyeye düştü :D Sonra da 2 tuşu basmama sorunu yaratmaya başladı, yani basıyor çalışıyor fakat ara sıra algılamıyor ve sinir bozuyor. Bir yerde bu sorunu mekanik klavyede yaşayıp...
  2. ByEfe04

Gamepower Warlock Kullanan Yardımcı Olabilirmi?

Arkadaşlar warlock aldım red switch fakat youtube dan baktığıma göre bendeki klavyenin ışık modları daha değişik, bu klavye bayadır piyasada 2 3 yıldır yani, acaba yeni stoklardaki klavyelerin ışık modlarınımı değiştirdiler? (YAKIN TARİHTE) warlock alan varsa yardımcı olabilirmi? Örnek olarak...
  3. ByEfe04

220 TL BANDINDA ( MEKANİK ! ) KLAVYE ARAYANLAR BURAYA!

Arkadaşlar hepsi burada da KBR 90 ORİON Mekanik klavye şuanda 228 TL ye alınabiliyor, ürün aslında 250 270 TL bandında satılıyor ama hepsi burada şuan 250 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 25 TL 500 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL indirim uygulamakta. ürün linki...
  4. ByEfe04

50M Tuş Ömrü Yaklaşık Ne Zaman Biter?

Arkadaşlar merak ettim de bu kullandığımız mekanik klavyeler genelde 50M tuş ömrüne sahip ve bu tuş ömrü ne zaman biter tahmini?
  5. ByEfe04

Warlock Klavye Aldım Sorun Çıkarsa Garantisine Gönderirsem İlgilenirlermi?

Arkadaşlar warlock aldım red switch sorunu çıkarsa garantisi ilgilenip düzeltirlermi? Bu rastgele tuşlara basma olayı fln yani kronik sorunu bu ama 24 ay garantisi var düzeltilecek bir sorun bence
  6. ByEfe04

Warlock u BLUE switch mi alayım RED switch mi?

Arkadaşlar bir kaç güne bunu alacağım https://www.trendyol.com/gamepower/warlock-mavi-switch-mekanik-oyuncu-klavyesi-p-3241338 2 modeli var bi blue switch bi red switch. Blue switch sesini acayip seviyorum ama uzun zamanda aşırı kafa **** :D diyorlar ne alayım?
  7. ByEfe04

Mekanik klavyede tuşa sert mi basmak gerekiyor?

Arkadaşlar klavye bugün elime geldi (mithril pro) cs de tuşa basıyorum w a s d mesela ama biraz sert basmadan algılamıyor bazen bu normal bişeymi mekanik klavyeler böyle mi ? yoksa değişim yaptırayımmı?
  8. ByEfe04

Dayanamayıp Rampage Mithril Pro Aldım :D

Arkadaşlar dayanamayıp 5dk önce mithril pro sipariş ettim klavye nedense aşırı hoşuma gitti :D (eleştiriye açığım beyler farklı önerileriniz varsa eyvallah ama mouse alsaydın demeyin 2 3 aya güzel bir mouse da alacağım)
  9. ByEfe04

İkinci El Bu Klavye alınır mı??

Arkadaşlar normalde 0 olarak 200 tl ye mithril pro alacaktım fakat stok kalmamış gelebilir 1 2 haftaya fakat bu klavyeyi gördüm 2.el olarak satılıyor...
  10. ByEfe04

Bu Mekanik Klavye Neden Ucuz?

Arkadaşlar 2 3 aya 200 tl civarına klavye alacağım, internette şunu gördüm https://urun.n11.com/klavye/mekanik-klavye-rgb-isikli-blue-switch-oyuncu-mf-product-0120-P417918413 baktım gerçek mekanik blue switch rgb si felan da güzel bu neden ucuz bilinmedik marka diyemi? birde aklımda şu klavyede...
Top Bottom