Arama sonuçları: *

1. dlep

Yardım Razer Huntsman V3 Pro TKL Garip Bir Sorun Var

Klavyemde şu şekil bir sorun var oyun oynarken arada A tuşu ya basmıyor yada gecikiyor gibi hissettiriyor bazen cidden basmıyor ama günlük yazı yazarken falan hiç sorun yok saadece cs2 ve rainbow six oynarken hissediyorum neden olabilir fikri olan var mı . NOT garantim yok
  2. dlep

Yardım Razer Huntsman V3 Pro Yardımm

Merhaba hocalarım geçen günlerde vatan bilgisayardan indrimde aldım klavyemi fakat bu gece rgb ışıklarını açınca çok ince coil whine gibi bir ses çıkarıyor özellikle ana mavi kırmızı yeşil renklerinde ve led parlaklığını kıstığımda ses azalıyor. çok rahatsız ediyor değişim talep edebilir miyim...
  3. dlep

Yardım 7K 7.5K Klavye Önerisi

Hocalarım 7 7.5k bütçem var en küçük tkl olan bir klavye istiyorum rgb ve siyah olması önemli kablolu kablosuz çok fark etmez hızlı ve analog,manyetik gibi hızlı ve tok hissiyatlı bir klavye arıyorum aklımda ikinci elde bulduğum bir Razer Huntsman V3 Pro Tkl var öneriniz varmı klavye olarak...
  4. dlep

Öneri Sizce Hangi Klavyeyi Satmalıyım

Merhaba hocalarım aklımı bir şey kurcalıyor elimde 2 adet klavye var biri Razer Blackwidow V3 Pro diğeri ise Blackwidow V4 ikiside hoş klavyeler ancak hangisi performans ve hissiyat olarak daha iyi karar veremedim Blackwidow V3 Pro'nun Avantajları -Kablosuz ve uzun bir pil ömrü var kablosuz...
  5. dlep

Çözüldü✓ Mekanik Klavye İçin Switch Önerisi

Hocalarım mekanik klavyem için önceden lube yapılmış kaliteli uzun yıllar gidicek aşırı pahalı olmayan bir switch arıyorum sessiz ve tok bir switch istiyorum önerebileceğiniz switch varmıdır
  6. dlep

Yardım Sizce Bu Klavye Alınır Mı

Hocalarım bu linkteki https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-razer-blackwidow-v4-1214018472/detay/ klavyeyi almayı düşünüyorum fiyatı ucuz geldi elimde hazırda klavye var aslında biraz fantezi i.in almak istiyorum sizce değer mi ?
  7. dlep

Çözüldü✓ RAZER BW3 PRO BATARYA NEREDEN BULABİLİRİM ACİL

Razer Bw 3 Pro kablosuz klavyem var ve bataryası şişmiş nereden pil bulabilirim fikriniz var mı hocalar.
Geri