Arama sonuçları: *

1. LURKER

400-700 tl arasi dayanikli klavye

Rocket league ve lol oynuyorym klavyenin dayanmasi gerekiyor saber vardi space i bozuldu aradigim ozellikler - mekanik - buyuk enter - mumkunse red switch (farketmez) En son 2020 de fiyatlara baktim eger bu fiyatlarda yoksa onerebilirsiniz istediginizi
  2. LURKER

ESC ve CTRL Komutları Dışında Klavyedeki Tuşlar Çalışmıyor

klavye calısmıyor sadece ctrl komutları calısıyor ve esc cozum pls... m
  3. LURKER

gamepower saber garanti talebiyle iade

bu klavyeden nefret ediyorum hiçbir tuş basmıyor W A Q SHİFT D kullandıgım tuşlar basmıyor klavyeyi alalı 1 yıl oldu sanırım 2 yıl garantisi var garantilettirebilirmiyim lütfen YARDIM
  4. LURKER

600-800 TL klavye onerisi help

İstedigim ozellikler Tus omru yuksek olacak Mekanik olacak Rgb farketmez Switch farketmez Bilek destegine gerek yok gamepower rmpage haric marka onerisi bekliyorum
  5. LURKER

400-600 tl klvye öneri

gamepoer saber kullnıyorum ve gördügünüz üzere A W space tuşlrı neredeyse işlemiyor bunun çözümü vrs söyleyebilirmisiniz ve klyve önerisi istiyorum 400-600 rgb farketmez mekanik olucak tuş ömrü güzel olsun red blue farketmez enter büyük olucak + 250-350 tl mouse önerisi en az 2 macro yazılım...
  6. LURKER

n11 den saber sipariş verdim red switchmi çıkacak

arkadaşlar n11 den saber sipariş verdim sizce red switchmi gelir blue mı belli değil ve seçemiyorsunuz
  7. LURKER

tuş ömrü önemlimi

arkadaşlar rapido plus almak istiyorum 10 milyon tuş ömrü diyor 10 milyondan sonra klavye iptalmi yoksa yinede basarmı
  8. LURKER

300 TL'ye red switch

300 TL'ye red switch güzel bir klavye arıyorum rgb olsun uzun ömürlü ve enteri büyük olsun
Top Bottom