Arama sonuçları: *

1. Katsu

RGB Mekanik Klavye Önerisi

Selamlar malum indirimler de başlıyor şöyle bi konu açalım hem benim hem arayışta olanların işini görsün. Uzun zamandır aklımda RAZER BLACKWİDOW CHROMA V3 var fakat pahalı olduğundan da bir tık endişeliyim açıkçası param boşa gitsin istemem. O yüzden bir de sizin fikirlerinizi almak istiyorum
  2. Katsu

Razer klavye alınır mı?

Merhaba arkadaşlar şuan gamepower katana red switch kullanmaktayım. Genel olarak böyle mi bilmiyorum fakat klavyede çok sorun yaşadım. Aldıktan 3 ay sonra w ve shift tuşları bozulmaya başladı garantiye yolladım tamir edip geri gönderdiler bi 3 ay daha geçti ve aynı tuşlar tekrar bozuldu. Çok...
  3. Katsu

Klavye audio visualizer efekti

Arkadaşlar selamlar. çok fazla sevdiğim sese duyarlılık efektini yapmak istiyorum. Klavyenin kendi uygulmasında malesef böyle bir şey yok. Harici bir programla vs. bunu yapma şansım varmıdır? Klavyem: Gamepower Warlock
  4. Katsu

Kısayola spotify seçmek

Arkadaşlar selam. klavyemde fn+f1 yaptığım zaman müzik programı başlatılıyor fakat bu program windows media player oluyor . bunu spotify ile değiştirmek istiyorum biraz kurcaladım ama bulamadım aranızda bilen birisi var mıdır? NOT: Varsayılan müzik çalar programını değiştirmeyi denedim windows...
  5. Katsu

Ogre mi saber mi?

Arkadaşlar selam kısıtlı bir bütçem var ve rgb meraklısıyım. Size gamepower saber rgb mi yoksa gamepower ogre mi?
  6. Katsu

Red Switch Klavye tavsiyeleri

Merhabalar uygun fiyatlı rgb red switch mekanik klavye bakıyorum ama karar veremiyorum. Tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Ayrıca kulaklık da bakıyorum fikri olanlar belirtirse sevinirim. Not: klavye için 150-250 kulaklık için ise 150-300 tl bütçem var.
Geri