Arama sonuçları: *

1. bugraax

Yardım K617 vs dierya dk61se

Elime bugün dk61se ulaştı. İkinci el. Bende redragon k617 var sizce hangisi daha iyi? Birini kardeşime vereceğim.
  2. bugraax

K617 klavyemi tek renk modundan nasıl çıkarırım

uygulamasını yüklemek istemiyorum o yüzden tek renk moduna almayı deniyodum şimdi pembe yanıyor ve nasıl çıkaracağımı bilmiyorum yardım edin lütfenn:D
  3. bugraax

Redragon k617 uygulaması yüklenmelimi?

Bazıları uygulama yükledikten sonra sorun çıkarıyor diyor sizce yüklemelimiyim? Örneğin (,) tuşu çalışmıyor diyorlar.
  4. bugraax

Redragon K617 klavyenin orjinal olup olmadığını nasıl anlarım?

Sorum başlıkta biraz saçma bir soru ama bilenler cevaplarsa sevinirim.
  5. bugraax

N11 den aldığım klavyem ne zaman gelir?

Çıkış tarihi 2 nisan İstanbul'dan geliyor Elazığa. tahmini teslimat bir yerde 10 nisan bir yerde 4 nisan yazıyor ben tam anlamadım beni aydınlatırmısınız? Satıcı Gamers_Arena.
  6. bugraax

Redragon k617 fizz pişman eder mi?

Klavyeyi sipariş ettim fakat ajazz ak680 diye bir klavye var onun daha iyi olduğunu ve k617 nin kötü bir klavye olduğunu söyleyenler var. K617 kötümü sizce iptalmi etmeliyim?
  7. bugraax

Kötü klavyeden iyi klavyeye geçince ne hissedilir

redragon k617 fizz klavyesini sipariş ettim uzun zamndır almayı düşünüyordum bu güne nasip oldu. ve şuanki klavyemin adını bile bilmiyorum klavye gecikme testinde 200 ms lere kadar çıkıyor ortalama 120 ms lerde sizce k617 ye geçince ne hissederim?
  8. bugraax

N11 den alınan klavye sahte veya ikinci el çıkabilirmi?

https://www.n11.com/urun/redragon-k617-fizz-rgb-red-switch-mekanik-klavye-46279476 aldığım klavye bu ve fiyatı diğerlerine göre daha uygun acaba sahte veya kullanılmış yani 2. el çıkma ihtimali varmı?
  9. bugraax

Ata Soft K820 klavye alınır mı??

https://www.hepsiburada.com/ata-soft-k820-led-isikli-modlu-oyuncu-klavye-mouse-seti-usb-girisli-kablolu-pm-HBC00007B6Y46 bu klabyeyi almak istiyorum bütçem çok kısıtlı öğrenciyim ve klavyemde boşluk tuşu bile basmıyor yani çok kötü başka öneriniz varsa bekliyorum birde şöyle bir klavye daha...
  10. bugraax

Rampage plower K60 vs Redragon K617 Fizz

Sorum yukarıda sizce hangisi daha iyi fiyatları neredeyse aynı.
Geri