Arama sonuçları: *

1. LLertuQinn

Monster Pusat K3 Pro Led Arızası

Monster Pusat K3 Pro klavye kullanıyorum ve uzun zamandır da memnunum. Ancak bugün fark ettim de C düğmesinin ledi diğerlerinden farklı yanıyor. Diğerlerinde tüm klavye maviyken o koyu mavi yanıyor,kırmızıysa yeşil yanıyor gibi gibi. Sadece "C" tuşunda böyle bir sorun var. Daha önce Monstere...
  2. LLertuQinn

Klavyemin R tuşu tekliyor

Klavyemde r tuşu uzun zamandır tekliyor.5 kere basıyorsam 2 kere falan çalışıyo o yüzden bazen şarjö değiştiemiyoum bazen de böyle yazmak zorunda kalıyorum 40 kere aynı kelimeyi yazıyorum.Ne yapmalıyım? Garantiye gönderdim(Monster Pusat K3 PRO) 3 kere gönderdim her seferinde farklı bir tuş arıza...
  3. LLertuQinn

klavye alacağım bu ürünlerden hangisi olmalı

Evet son seçim bugüne nasip inşallah anket açıcam bu sefer :D bunlar dışında var ise mümkünse Red switch ve Full RGB olmak kaydıyla önerebilirsiniz iyi forumlar :)
  4. LLertuQinn

Klavye önerisi son kez :D

Aklımda LOGİTECH G213 RAMPAGE 105 EXHERO VAR Aklımda bunlar var hoşuma da gitti varsa başka öneriniz bekliyorum bunun gibi RGB ve Multimedya olacak Logitech membran ama kaliteli gibi geldi Kırmızı switch olsa çok iyi olur :D
  5. LLertuQinn

Razer Cynosa Lite vs HyperX Alloy Core RGB

Evet tekrardan selamlar,alacağım ürünlerden hangisini seçmeliyim Razer mi hyperx mi benim hoşuma biraz daha hyperx gitti biraz daha ancak kullanan varsa anlatırsa sevinirim 1608539063 ürünller...
  6. LLertuQinn

300 TL KLAVYE ÖNERİSİ

Öncelikle selamlar,son zamanlarda logitechin kablosuz klavyesini kullanıyorum ancak elimi çok rahatsız ediyor,bundan önce de Gamepower Warlock kullandım yaklaşık 5 yıl gibi bir süre ve çok memnundum üstüne yaklaşık 15 adet içecek döktüm en sonunda q ctrl gibi sol taraftaki tuşlar pes etti...
Top Bottom