Arama sonuçları: *

1. BarbaraPalvin

Öneri 500-1000 TL Aralığında Numpadsiz Klavye Önerisi

Aklımda herhangi bir model falan yok. Önerileriniz nelerdir. Ayrıca önceliğim blue swtichdir fakat red switch de kullanırım.
  2. BarbaraPalvin

Öneri Blue Switch Klavye Önerisi

Bütçe belirlemedim fakat çok pahalı fiyatlara çıkamam. Şuan alınabilecek en F/P blue Switch klavyeyi önerme şansınız var mı? (Numpadsiz olursa daha iyi olur ama bu bütçede çok da bir şey beklemiyorum)
  3. BarbaraPalvin

Öneri Blue Switch Klavye Önerisi

Maksimum 300 TL bütçem var blue switch klavye arıyorum ne önerirsiniz?
  4. BarbaraPalvin

Bu Klavyeyi Alıyorum Başka Önerisi Olan Var Mı?

https://m.n11.com/urun/gamenote-kb435l-mavi-switch-kablolu-rgb-mekanik-oyuncu-klavye-1688472?magaza=garajonline&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel Linkteki klavyeye alıyorum başka bir önerisi olan var mı? Alayım mı? (Blue Swtich olduğunu biliyorum ve bilerek alıyorum)
  5. BarbaraPalvin

Öneri 200-250 TL Bu Klavyeye Benzer Klavye Önerisi

Bütçem düşük aradığım özellikler ise şunlar; 1)Fotoğraftaki gibi istiyorum 2)Işıklı olup olmaması önemli değil fark etmez 3)Mekanik olması şart değil 4)Bütçe maksimum 260 daha fazla Önermeyin lütfen 5)Numpad olmayacak
  6. BarbaraPalvin

Öneri 200 TL Klavye Önerisi

200 TL'ye satılan numpadsiz düz beyaz veya düz siyah (aliexpress de falan satılan tarzda) klavye arıyorum ışıklı olması önemli değil ama olsa da hayır demem :D mekanik de aramıyorum
  7. BarbaraPalvin

Öneri 100 TL Klavye Önerisi

Normalde bütçem 300-400 civarıydı fakat bilgisayar alacağım için ve malum ülkede fiyatlar uçtuğu için kolay kolay harcama yapmamaya çalışıyorum ve 100-120 TL bütçede ışıklı klavye arıyorum (Işıklı olması şart çünkü gece oyun oynayan bir insanım)
  8. BarbaraPalvin

Öneri 200 TL'ye Küçük Klavye Önerisi

200 TL'ye numpadi olmayan küçük sessiz klavye arıyorum ne önerebilirsiniz?
  9. BarbaraPalvin

Öneri Sessiz Klavye Önerisi

200-250 TL bütçem var kuzenim Gamepower Warlock Compackt Red Switch kullanıyor fakat benim hoşuma gitmedi o yüzden sessiz mekanik olmayan klavye önerisi istiyorum şimdiden teşekkürler
  10. BarbaraPalvin

Öneri 200 TL Civarı Klavye Önerisi

200 TL bütçem var en fazla 250 TL yapabilirim ve bu bütçede klavye önerisi istiyorum şimdiden teşekkürler
  11. BarbaraPalvin

Öneri 250 TL'ye Kadar Sessiz Klavye

250-300 TL bütçem var genellikle gece oyun oynayan birisi olarak sesli klavyeleri sevmiyorum o yüzden sessiz klavye arıyorum şimdiden teşekkürler
Top Bottom