Arama sonuçları: *

1. Muri

K95 Platinum Klavyemde parça eksikliği

dostlar selam.klavyemin arkasındaki yükseltme aparatlarınının sol clipsi kayboldu.klavyeyi yüksek halinden başka kullanamıyorum.pcyi acasım gelmedi.garantisi devam ediyor.ne yapayım aliexpressde falan varsa bu clips alayım desteklerinizi bekliyorum pcyi acasım yok artık.
  2. Muri

K95 SAĞDAKİ SHİFT EĞİLME SORUNU

k95deki sağdaki büyük shiftte sağa doğru basınca sağa eğiliyor sol tarafı kalkıyor.ne yapmak lazım kullandıgım bi tuş değil ama taktım :D
  3. Muri

Brown Switch Pişman eder mi?

Fps oyunları oynuyorum.k95 almıştım brown fiyatı baya iyiydi 800e mi ne aldım şuan 1200 falan.Acaba pişman eder mi brown switch?
  4. Muri

Kablosuz Klavye mi Kablolu mu?

Hangisi?
  5. Muri

K95 PLATİNİUM ALINIR MI

brown switch alınır mı? 899tl iyi midir? klavye? Rahatmı
  6. Muri

Rampage Exhero Alınır mı?

Selam dostlar.g910,blackwidow falan bakarken bunu gördüm ve 400liraya bunu almak daha mantıklı gibi geldi hani bana mı öyle geldi?yoksa blackwidow la falan kapışamaz mı? Alınır mı bu exhero bey.
  7. Muri

Logitech G910 Alınır mı?

alınır mı dostlar?
  8. Muri

350tl razer blackwidow Chroma

dostlar bir 2.el blackwidow buldum 350tl saydı.kablosu değişimiş usbleri çalışmıyormuş.onun dışında sorunsuzmuş bir pc dükkanı.1hafta kullanırsın sıkıntı cıkarsa getirebilirsin dedi.Ne diyorsunuz?
  9. Muri

l klavye ve mouse onerisi

Mouse razer deathadder düşünüyorum. Klavyeyi bilmiyorum ama asus scope cok hoşuma gitti biraz daha çıkıp onu mu alsam? Bilek desteklisi.önerileriniz var ise beklerim.
  10. Muri

Klavye rampage commander kb-rx92 Alınır mı

Selam dostlar başlıkta da gördügünüz gibi rampage commander kb-rx92 modeli klavyesi mekanik alınır mı? Vatanda 400tl gibi bir fiyata sahip.diğer sitelere baktıgımda en ucuz fiyatın bu oldugunu gördüm.ucunda 2adet usb portu ve bilek desteği var.400tl bandında daha iyi önerebileceğiniz klavye...
  11. Muri

Maksimum 500Tl klavye ve mouse Tavsiyesi

Selam dostlar maksimum 500tl civarlarında klavye gerekiyor.ogreye falan baktım ama küçük enter :/ -enteri büyük olacak. -bilek destekli -red switch -klavyenin kendisi de rahat olmalı Tavsiyelerinizi bekliyorum ayriyetten mouse de lazım şu delikli olanlar hafif falan dediler bilemedim mouse de...
  12. Muri

James Donkey 619 alınır mı

300liraya yakın bir klavye black switch güzel gözüktü alınır mı?
Top Bottom