Arama sonuçları: *

1. E

Rampage zenith pro modifikasyonlu kaça gider sizce??

arkadaşlar selam oncelikle telefonum tamircide olduğu için foto yükleyemiyorum şimdi ben donanım arşivi video çektiğinde bu rampage zenith pro 8000 hz manyetik klavyeyi almıştım klavye iyiydi hoştu ancak yani niyeyse bi tipsiz geliyordu bana yakışıklılık yoktu bende gittim şu keycapslerden...
  2. E

Bunlar ne kadar eder (Klavye mouse)

rampage zenith pro 8000 hz klavye attack shark r5 ultra ikisinden birini saticam hangisinden daha az zarar edersem ve scyrox v6'nın benden kalması tercihimdir r5 ultra pek beğenmedim scyrox v6 bunlar totalde kaç para eder arkadaşlar 2. elden satsam
  3. E

Wraith W60'a Zenith pro switchleri uyar mı? gerek var mı ve keycaps hk.

Selam arkadaşlar w60 klavyeyi aldımda bir kaç gün önce WASD R SPACE E Q tuşlarının switchlerini rampage zenith pro klavyemdeki switchlerle değiştirmeme gerek var mı değiştirmek istersem değişebilir miyim zenith prodaki kullanmadığım işte f1 f2 vs olanları wraith'e wraithdekileri rampage'den...
  4. E

Tasarım ve Performans Açısından Klavye Seçimi

selam arkadaslar rampage zenith pro 8000 hz manyetik swtch klavyem var herşeyi mükemmel çok memnununm ancak https://wraithesports.com/products/wraith-w60?variant=49387295342785 şunun tasarımı çok iyi bendeki klavyenin switchleri ve teknik açıdan bi tık daha ileride falan diyorlar yedek...
  5. E

Yardım Klavye önerisi kablosuz

hikayeli oyunlar ve normal yazı yazılacak devasa olmayan böyle iki el sığacak macbook klavyesi boyutunda ortalama bir kablosuz klavye önerir misiniz dostlar bütçe 3k 4k maximum
Geri