Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

600 TL butce klavye onerisi

Arkadaslar 600 tl butceye guzel bi klavye onerebilir misiniz
  2. RevenKalr

Mizar mz60 rgb sorunu

Arkadaşlar bir kaç ay önce sıfır kapalı kutu mizar mz60 aldım. Garantisi faturası yok. Bu hafta S tuşunun rengi maviye dönmeye başladı gidiyor geliyor bazen ful mavi de kalıyor, ben klavyeyi mor kullanıyorum normalde. Bunu düzeltebiliyor muyuz? veya aydınlatmasını değiştirebiliyor muyuz bilgisi...
  3. RevenKalr

2 klavye arasından hangisi iyidir?

https://tr.aliexpress.com/item/1005003185690192.html?spm=a2g0o.cart.0.0.437c406a7FqFjx&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur...
  4. RevenKalr

800 e klavye kaldı mı?

Arkadaşlar, numlock kısmı olmayan red switch olan bir klavye kaldı mı bu fiyata? Redragon k552 kumara gibi, geçen sene kuzene 450 ye almıştık fena değil ama çınlama var hafiften.
  5. RevenKalr

en uygun mekanik klavye hangisi?

Şuan NumPad i OLMAYAN blue switch olur zaten büyük ihtimalle eli yüzü düzgün en uygun mekanik klavye hangisi link atabilir misiniz?
  6. RevenKalr

500 TL ve altı red switch klavye

Arkadaşlar Max bütçe 500. Numpad olmasın. Red switch olsun. Ne önerirsiniz?
  7. RevenKalr

400TL red switch klavye önerisi

Türkiye'den alınacak yurt dışından almaya vaktim yok. 400 TL civarı ve altı Numpadsiz red switch oyun için klavye önerisi istiyorum
  8. RevenKalr

Max 750 TL Kablosuz klavye önerisi

500-750 TL arası Kablosuz oyun için klavye arıyorum. Bu bütçede en kalitelisini atabilmisiniz. Red switch olursa güzel olur ama oyksa da sıkıntı olmaz
  9. RevenKalr

Linkteki klavye nasıldır alınır mı?

https://www.trendyol.com/gamebooster/oyun-klavyesi-g76k-attack-rainbow-aydinlatmali-semi-mechanical-p-81360753?tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:dsa_type:product_bilgisayar-tablet-aksesuarlari_productsup_gl_s_&gclid=CjwKCAjwx8iIBhBwEiwA2quaq0PLIvP5FhyQuQAcoteMeWhJTev1A_U6DhBrH...
  10. RevenKalr

300 TL Red Switch Klavye Önerisi

Arkadaşım klavye alıcak. Max 300 TL verebilir 1 tl bile geçmemesi lazım. Red switch olmasını istiyor. bir de numpad kısmı olursa iyi olur
  11. RevenKalr

300 TL klavye önerisi

Arkadaşlar 300 TL yi 1 tl bile geçmeyecek bir klavye önerisi yapabilirmisiniz. 250 tl falan da olabilir
  12. RevenKalr

Rush klavyeye tuş bulunur mu?

Klavyem Rush rk-131 tuşları bu şekilde aşındı buna uygun tuş bulabilirmiyim? Tuş rengi vs farketmez.
  13. RevenKalr

400 TL Klavye Önerisi

Bİ Arkadaş klavye alıcak yurt dışı siteleri de olur. num pad kısmı olmasın masası çok büyük değil. Mekanik olsun Max 440-450 olsun
  14. RevenKalr

Numlocksuz klavye önerisi

300 TL civarlarında numlock kısmı olmayan mekanik klavye var mi önerir misiniz??
  15. RevenKalr

300 TL kulaklık önerisi

Max 300 TL ye Oyuncu kulaklığı önerir misiniz??
  16. RevenKalr

Sizce bu klavylerden hangisi?

https://m.trendyol.com/rush/ripper-rk501-metal-mekanik-hisli-isikli-oyuncu-klavyesi-game-p-39824744?boutiqueId=411304&merchantId=107859&gads=true&gclid=CjwKCAjw_-D3BRBIEiwAjVMy7IhSfNq9rJg7AfHE3CJSn62hJrnrsh88EQTqFsL8J99fdWwb2HlAjhoCKjYQAvD_BwE...
  17. RevenKalr

115 tl klavye önerisi?

Arkadaşlar rush rk 131 klavye almıştım kirik geldi iade ettim tekrardan soruyorum 115 tl (max) ne klavye önerirsiniz?
  18. RevenKalr

Klavye kırık geldi ? Bazi sorularim var

Öncelikle videodan klavyeyi görebilirsiniz. Garanti belgesini falan da yirtmis kargocular nasil becermisler bilmiyorum. Degisim talebi actim . Adam dediki klavyeyi kullanmayin geri gonderin yenisini gonderelim dedi. Ben bu klavyeyi bi 10 dk kullandim bi sikinti olur mu? Kargo firmasina vs. Dava...
  19. RevenKalr

Klavyem Kırık Geldi

Arkadaşlar n11 den klavye aldim klavyenin arka tarafında kırık var klavye de sıkıntı yok ama ne yapmaliyim bilemedim satıcıya mi yazayim kargo şubesi ni mi arayayim?
  20. RevenKalr

Bundan daha iyi ne alabilirim?

https://ty.gl/ldrfdati arkadaşlar bu fiyatta bu klavyeden daha iyi klavye varmıdır ne önerirsiniz? Birde philips spk klavyesini onermezseniz sevinirim onu pek beğenmedim.
Top Bottom