Arama sonuçları: *

1. guarda

4.000 TL sessiz mekanik klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar, 4000 TL civarında bir bütçem var ve yeni bir klavye arıyorum. Önceliğim sessiz çalışması, mekanik olması ve malzeme kalitesinin iyi olması. Türkçe tuş dizilimi benim için önemli, ayrıca RGB aydınlatmalı olmasını da istiyorum. Boyut olarak %75 veya daha büyük bir model...
  2. guarda

İngilizce mekanik klavye Türkçe kullanılabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, Kullandığım cihazda İngilizce (Q) klavye mevcut ancak bazı tuşların yeri beni biraz rahatsız ediyor. Özellikle Türkçe karakterlerin olmaması yazarken zorluk yaşatıyor. Bu nedenle klavyedeki tuşları, Türkçe (Q) klavyeye uygun şekilde değiştirmek istiyorum. Bu konuda daha önce...
  3. guarda

3.000 TL sessiz mekanik klavye önerisi

Merhaba, 3000 TL (Bütçe Esnek) civarında bir mekanik klavye arıyorum. Hem oyun hem de ofis/iş ortamında kullanacağım ama genel kullanım amacım iş olacak. Sessiz olması önceliğim, çevremdekileri rahatsız etmemeli. Uzun ömürlü, kaliteli, tasarımı şık bir model arıyorum. RGB ışıklandırma hoş olur...
  4. guarda

Yardım 5000 TL klavye önerisi

5000 TL bütçem var. Sessiz, mekanik, kaliteli, uzun ömürlü ve RGB aydınlatmalı bir klavye arıyorum. %60 veya %75 vb Küçük boyutlarında olması tercih sebebim. İstediğim özellikler: Kaliteli ve uzun ömürlü olması Sessiz çalışması RGB aydınlatmasının güçlü olması güzel bir tasarıma sahip olması...
Geri