Arama sonuçları: *

1. Zaka1011ab

Klavye sarji gozukmuyor

arkadaslar yeni olarak akko 5075b plus dracula castle aldim ve sarjini uygulamasindan 3 kademeli olarak gorebiliyorum ve normalde sarjinin azaldigini sadece yanan isiktan gorebiliyorum sarji biraz daha net gorsem biraz daha iyi olur dongle ile baglandigim icin bluetooth dan gozukmuyor uygulama...
  2. Zaka1011ab

Çözüldü✓ Akko 5075b plus dracula castle keycap önerisi

arkadaşlar akko 5075b plus dracula castle modelini aldım klavyeden memnunum fakat kendi keycapleri ışık geçirmiyor ve akşam tuşları görmekte zorluk çekebiliyorum bana ışığı geçiren keycap önerebilir misiniz??? pudding olmasına gerek yok harfler ışığı geçirse yeter şimdiden herkese teşekkürler...
  3. Zaka1011ab

Cream yellow pro switch vs akko dracula castle switch

arkadaşlar yeni kla vye almak istiyorum. Yaptığım araştırmalar ve açtığım forumlardan son karar olarak akko 5075b plus modelini almaya karar verdim ama gming gen de 3k ya akko 5075b plus dracula castle v3 cream yellow pro switch var ve 3300tl ye akko 5075b plus dracula castle akko dracula castle...
  4. Zaka1011ab

Çözüldü✓ Attack shark x85pro vs ajazz ak820 max vs rk r65

arkadaşlar 1-2 hafta içinde yeni bir klavye alacağım. Normalde attack shark x85pro klavyeyi alacaktım fakat gözüme royal kludge r65 ve ajazz ak820 max takıldı. Üç klavye de birbirine benzer. Ben kaliteli, uzun ömürlü, rgb li, kablosuz ve ok tuşları olan bir klavye arıyorum. Aklıma koyduğum bu üç...
  5. Zaka1011ab

Rk r65 vs attack shark x85pro

arkadaşlar ok tuşları olan boyutu küçük-orta arasında olan yeni bir klavye almayı planlıyorum. Normalde attack shark x85pro yu almayı planlıyordum ama royal kludge r65 i görünce kafam karışmaya başladı. Sizce hangisi daha mantıklı veya ikisinden de iyi bir öneriniz var mı? Yorumlarda bekliyorum
  6. Zaka1011ab

Çözüldü✓ Apex 3 vs Neon 3098 Rgb

Sizce hangi klavye daha mantıklı? Steelseries Apex 3 tkl mi yoksa Akko 3098 Neon Rgb mi? Yorumlarınızı bekliyorum ve ikisinden birini almayı düşünüyorum
Geri