Arama sonuçları: *

1. B

K70 MK.2 Rapidfire

Şuan hepsiburadada indirim var. Kullanan var mı acaba? Mx speed switch varmış. Başlangıçta alışmak zor olucak ama alıştıktan sonra iyi gelir diye düşünüyorum.(Not : linkte K70 MK.2 yazıyor ama ürün kodunu aratınca rapidfire modeli olduğu gözüküyor)...
  2. B

K70 Mk2 Rapidfire hakkında

Arkadaşlar bu klavyede cherry mx speed switchler kullanılıyor. Bunlar cherry mx redden daha mı sessizdir acaba?
  3. B

800 TL Bütçeye Klavye önerisi

Selamlar önümüzdeki 1-2 ay içinde bir klavye alacağım fakat kararsız kaldım şu üç model arasında: Corsair K68 Rgb Corsair Strafe MK.2 Corsair K70 MK.2 K68 diğerlerinden 100 tl daha ucuz. Acaba 100 tl fazla verip k70 almak değer mi? K70 ile strafe ise aynı fiyat aralığında. Siz fiyatı da göz...
  4. B

Corsair Klavyelerde Bilek Desteği

Selamlar Corsair Strafe MK.2 almayı planlıyorum ama aklımda bir soru var bilek desteği plastik olduğu için rahatlığından şüphe ediyorum. Acaba corsair klavye kullanan biri bilek desteği rahat mı söyleyebilir mi?
  5. B

Cherry MX Silent vs MX Red

Herkese selam. Corsair strafe rgb mk2 klavyesini alacağım. İki modeli bulunuyor. Mx silent ve red. Sessiz olduğu için mx silent’dan yanayım. Ama merak ettiğim konu şu mx silentda reddeki hissiyatı tokluğu alabilir miyim? Teşekkürler.
Geri