Arama sonuçları: *

1. kelomerosan

Kendi mekanik klavyemi nasıl yapabilirim

Kız arkadaşıma yıl dönümü hediyesi olarak klavye yapmayı planlıyorum, bunu yapmak için neler lazım, önerileriniz var mı? 1000-2000 mümkünse 2000'İ çok geçmeyecek şekilde
  2. kelomerosan

Yeni klavye aldım ama çift tıklama yapıyor

Bir önceki gaming gecesinden 600 liraya lenovo lecoo gk304 aldım fakat çift tıklama yapıyor, ne yapabilirim? Değişim talebi mi oluşturayım yoksa iade mi isteyim?
  3. kelomerosan

Game Power Overlord 6OM alınır mı?

Arkadaşlar gördüğünüz gibi sıfır tuşu da gitti klavyenin yaklaşık 3-4 senedir kullanıyorum jd 61OS i emekli olma zamanı geldi. Bulabileceğim en ucuzu bulma derdindeyim hani 3OO lira daha verip saber ya da ogre alma niyetim çok yok derseniz bu klavyeyi alırsan 3 ayda bozulur, aynısını öbürü için...
  4. kelomerosan

1200 TL'ye mekanik klavye tavsiyesi

konuda yazdığı gibi, genel olarak oyun kodlama ve oyun oynamak için kullanılacak
  5. kelomerosan

JD 610S'i olan biri fotoğrafını atabilir mi?

Arkadaşlar bugün klavyemi temizledim ama şimdi fark ettim... klavyenin fotoğrafını çekmeyi unutmuşum. Türkçe harflerin yerlerini hatırlamıyorum atabilecek biri var mı?
  6. kelomerosan

Rampage Kb R18 MYTH mi yoksa GamePower Warlock mu?

Arkadaşlar ben eski Razer Cynosa mı satıp 200 liraya Warlock almayı düşünüyordum 1. el ama biri Rampage Kb R18 MYTH ile takas teklif etti. Hangisi daha mantıklı? Rampage Kb R18 MYTH 2. el olması gibi bir dezavantajı var ama normalde daha iyi bir klavye, takası kabul et derseniz kabul ederim...
  7. kelomerosan

Maks. 200tl bütçe ile alınabilecek mekanik klavye var mı?

Direkt rgb olmasına gerek yok ama bir ışığının olması gerek. Rgb olursa artı olur tabiiki. Yüzyıllarca dayansın istemiyorum ama önümüzdeki 2 sene mümkünse bozulmayacak bir klavye var mı bildiğiniz veya kullandığınız? 2. el olur.
Geri