Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Manyetik klavyede bastığım miktarda gaz verdirme ayarı yapabilir miyim

mesela yarım bastığımda gazı sabit hızla gidecek şekilde versin oyunlarda d ve a tuşuna yarım bastığımda da sağa sabit açıyla çevirsin o açıda devam etsin böyle bir özellik var mı klavyemin özelliklerini atayım size
  2. A

Yardım Manyetik klavye ayarları yardım

ilk kez manyetik klavye kullanıyorum forza horizon 5 ve rekabetçi oyunlar için ayarlar önerir misiniz
  3. A

Rampage hydra r6 plustan atk rs7ye

acayip fark var gerçekten manyetik switchle arasında monitör 60 hz kaldı onu da 240 yapsam immo garanti çıkarım sonra oyunu salarım gibime geliyor
  4. A

Wraith yurtiçi kargo

25 ağustos akşamı klavye aldım tahmini ne zaman gelir aşırı acil ihtiyacım var denizlideyim
  5. A

Atk rs7 siyah mı beyaz mı

beyazda ekstra özellikler gösteriyor ve rgb var galiba
  6. A

Yardım Atk rs 7 siyah mı beyaz mı

beyazda ek özellikler var açıklama kısmında görünüş olarak siyah daha fazla hoşuma gitti
  7. A

Atk mi melgeek mi, %60 mı %75 mi

atk rs6 ve rs7 arasında kaldım f tuşlarını kullanıyorum ama rs7nin tasarımı pek hoşuma gitmedi melgeek made 68 ve 84 beğendim ama renkleri stokta yok yakın zamanda gelir mi?
  8. A

Yeni sistemde klavye ara sıra rastgele tuşa basılı kalıyor

ben dokunmuyorum ya da bas çek yapıyorum dddddddddd gibi basılı kalıyor mesela eski rx580 sistemde yapmıyordu bunu klavye: rampage hydra r6 plus neden kaynaklanıyor olabilir sistem: 9070 xt 9700x b850 tomahawk 2x16 xpg lancer
  9. A

Yardım Yeni bilgisayarda klavye basılı kalıyor neden oluuuuuuuuuuuuuuuuuuuur

bilgisayar değiştirdim klavye eski klavyem rampage hydra r6 plus klavye az önceki gibi kalıyor neden olur
  10. A

Hall effect ve bluetooth+kablolu kullanılabilen klavye önerisi

hem oyun oynamak istiyorum hem yazı için kullanmak istiyorum sesi az olsun ne önerirsiniz hiç olmadı mekaniğe dönebilirim elimde blue switch mekanik var o yüzden he geçmek istiyordum
  11. A

Kablolu+ipadde kullanılabilen klavye önerisi

hem oyun oynarken hem yazı yazarken kullanılabilecek switchi sessiz klavye önerir misiniz bütçe artırabilirim kaliteye bağlı
  12. A

Kablolu/kablosuz/bluetooth klavye önerisi

hem oyunlarda kullanmalık hem ipada bağlayıp yazı yazabileceğim klavye arıyorum %75 sesi az olursa iyi olur bütçe:5000
  13. A

Çözüldü✓ Kablolu klavyeyi ipada taksam çalışır mı

nuphy air75 he klavyeyi beğendim ama sadece kablolu çalışıyormuş ve bataryası yokmuş ipad air son nesile kabloyla taksam yeterli elektriği çekip düzgün çalışır mı rgb kapalıyken(klavye 8k polling rate)
Geri