Arama sonuçları: *

1. Megatronus

Öneri Akko 5075B Plus Alınır mı ?

apex 9 tkl kullanıyorum klavyeler hakkında aşırı öyle bir bilgim yok akko markası nasıldır razer ve steelseries kadar kaliteli mi bu modelin siyahını düşünüyorum fps oyunları oynarım kablosuz performansı nasıldır...
  2. Megatronus

Klavye Hangi Yağ İle Yağlanır ?

Apex 9 TKL klavyem var gateron yellow switchli lube işlemi değil sadece tuşları çıkarıp switchlere bastırıp yağ sürsem klavye sessizleşir mi yoksa hiçbirşey olmaz mı bir de kullanacaksam hangi yağı kullanmalıyım makine yağı vb. bu işleri bilen arkadaşlar beni bilgilendirebilir mi ?
  3. Megatronus

Öneri Maks 3k bütçe klavye önerisi

apex 9 tkl alacağım gibi ama switchleri apex 9 tkl den daha iyi model var mı bu bütçede sormak istedim önerilerinizi bekliyorum
  4. Megatronus

Yardım Yeni Klavyemin bazı tuşları çok kolay çıkıyor ?

Apex 9 TKL kullanıyorum 5 gündür çok memnunum fakat bazı tuşları elimle çok rahat çıkarırken bazı tuşları biraz daha zor çıkarıyorum bu bir sorun mu yoksa normal bişey mi klavyeden anlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim
  5. Megatronus

Sistemime Bu klavye kötü mü durdu ?

apex 9 mini aldım sistemimde nasıl duruyor sizce bazıları monitörle çok uyumsuz dedi bazıları minimal ve güzel olmuş diyor sizin de fikirlerinizi merak ediyorum
  6. Megatronus

Çözüldü✓ Apex 9 Mini vs Apex 9 TKL

2 gün önce vatandan 2.5k ya apex 9 mini aldım ve şimdi heryerde 3k üstü fiyatı olmuş ilk defa %60 klavye kullandım ama hiç sorun yaşamadım yalnızca f tuşları olmaması kafamı kurcalıyor apex 9 TKl mi alsam diyorum f tuşları kullanmıyorum aslında f tuşları var diye tkl alınır mı sizce 1500 daha...
  7. Megatronus

Yardım Hangi Klavyeyi Tercih Etmeliyim ?

uzunca araştırma yaptım ve bu modelleri seçtim membran alma taraftarı değilim sadece tasarımları güzel olduğu için membran klavye seçtim 2 tane. kronik sorunu olmayan maks 2.5k bütçede öneriniz varsa önerebiliirsiniz (yurtdışı öneri yapmayın lütfen) Apex 9 Mini...
  8. Megatronus

Öneri XPG SUMMONER klavye alınır mı ?

bu klavye için yorumlarda yay sesi geliyor diyenler var alınır mı sizce 2k bütçede daha önce konu açmıştım fakat yurtdışı almak istemiyorum akko güzel fakat getirme ücretiyle 2.5k üzerine çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim...
  9. Megatronus

Öneri Hangi Klavyeyi Almalıyım ?

Bu 2 model arasında kaldım maks bütçem 2bin lütfen amazondan yurtdışı klavye önermeyin o kadar bekleyemem maalesef bu klavyelerin gecikme değeri nedir nasıl öğrenirim mekanikler kadar gecikmesi iyi mi https://ty.gl/2nu1q1l2qq https://ty.gl/0nfb5i3st1
  10. Megatronus

Öneri Maks 2k klavye önerisi

Normalde steelseries apex 3 tkl alacaktım ama membran klavyeler mekaniklere göre daha kısa ömürlüymüş ve kimse membran önermiyor ben şahsen sessiz istediğim için membran seçecektim ama sessiz olacak diye kalitesiz bişey almak istemiyorum mekaniklerde kırmızı switch sessiz deniyor öneri...
  11. Megatronus

Öneri maks 2k bütçe sessiz klavye önerisi

numpadsiz minimal ve sessiz bir klavye arıyorum apex 3 tasarımı hoşuma gitti ama sessiz midir ? önerilerinizi bekliyorum klavye kupon ile 1500 oluyor...
  12. Megatronus

Öneri Membran Klavye Alınır mı ?

dostlarım sessiz gecikmesi düşük ve minimal siyah bir klavye arıyorum ben bunu buldum uyguna ama membran switch var basım ömrü az diyorlar alınır mı ? https://amzn.eu/d/2r40a0A
  13. Megatronus

Öneri 2k Mekanik Klavye Önerisi

klavyeler hakkında çok bilgim yok gecikmesi düşük ve malzemesi kaliteli olsun yeterli minimal bişey istiyorum maks bütçe 2k
  14. Megatronus

Öneri Minimal Klavye Önerisi

dostlarım klavyeler hakkında aşırı bilgim yok ama switchleri iyi ve malzeme kalitesi yüksek bir model önerebilir misiniz ? hepsiburadadan önerirseniz güzel olur dostlar
  15. Megatronus

Öneri Laptop Klavye Koruyucu Önerisi 15,6 inç

dostlarım yeni aldığım laptopun tuşların eskimesini istemiyorum zaten narin kullanıyorum ama yine de aklıma takıldı almakta kararsızım eksi yönleri var mı fps oyunu oynarken filan almak mantıklı olur mu 50tl yi geçmeyecek önerileriniz varsa sevinirim ben bu modeli buldum amazondan...
Top Bottom