Arama sonuçları: *

1. enesskooc

Aula F75 Kullanım yardımı lütfen.

Merhaba Klavye bugün geldi bi kaç sorum olacak. Ses tekerleği ledleri ayarlıyor bassamda vb değişikllik olmuyor ses moduna nasıl geçecek bu Şarjını nasıl takip edebilirim bir gösterge var ama fullde gibi hep. şarj ederken kabloyu takınca 2.4 modundan çıkarıyorum kablolu modda kullanıyorum bu...
  2. enesskooc

1500-2500 TL Klavye önerisi olan varmı?

Merhaba 4 yıldır gamepower saber rgb red sw kullanıyorum ve hiçbir sorunu olmamasına rağmen değiştirmek istiyorum (hiç arıza yapmıyor meret sıkıldım). Gelişen teknolojiyle daha tok sesli ve wirelles modeller üretildi onlar ilgimi çekiyor. Bütçem başlıkta yazılı çok önerilen modeller varsa üstüne...
  3. enesskooc

Tok sesli klavye önerisi olan?

Merhaba, Bilgisayarımda genel bir yükseltme dönemine girdim bu bağlamda 3 veya 4 yıldır bana eşlik eden Saber RGB Klavyemi değiştirmek istiyorum. Öncelikla klavyem red switch ama çok kötü bir sesi var sessiz değil ama çıkan ses çok plastik lakin yıllardır hiçbir sorun çıkarmadı bana hemen...
  4. enesskooc

350 TL Klavye önerisi olan

Merhaba; 350 TL Çok iyiyse 400 Liraya kadar klavye arıyorum hediye alacağım sizce en iyisi nedir pek anlamıyorum hemen sipariş edeceğim tabi ki gaming ısıklı klave olmalı. tesekkürler.
  5. enesskooc

Blue switch klavye önerisi.

1000 tl ye kadar klavye arıyorum şuan kullandığım saber rgb red switch sürekli bozulup duruyor artık çöpe sallama vakti geldi. Hiç blue kullanmadım dün mağazada logitechin bir klavyesini denedim blue switch ve hissiyatı acayip güzel geldi bana click hissiyatı ama mağazada bile sesi çok çıkıyordu...
  6. enesskooc

Saber rgb bozuldu yardım.

evet klavye birden bire basmaya başladı sert vurunca basıyor sadece bunu bile zor yazıyorum. Daha önceden sık kullandığım bir kaç tuş basmama durumu yapmıştı switchi değiştirince düzeliyordu. ama hiç kullanmadığım tuşlarda tutukluluk yapıyor f tuşları bile. şuan çoğu tuş gitti ve bazen bi...
  7. enesskooc

Philips Klavye Önerisi Olan Var Mı?

Evet mekanik klavyemi bi kenara kaldırıp mekanik olmayan sesi önemli değil klavye arıyorum. Artık mekaniğin hızlı basmasından bıktım sürekli elim öbür tuşa deyip yanlış harfe basıyo sürekli tozlanıp tutukluluk yapıyor vb nedenlerden dolayı membran klavye aramaktayım. Aydınlatması çok tatmin...
  8. enesskooc

100 TL Bütçe ile Işıklı Klavye

Merhaba kuzenim leptop kullanıyor oyun oynarken rahat edemiyormuş ve ısınıyor dedi bende ona hediye klavye bakıyorum varmı öneriniz bu bütçede ışıklı olursa güzel olur.
  9. enesskooc

Saber RGB Tuş basmama!

Merhaba klavyemi yaklaşık 4 aydır kullanıyordum bir ara w tuşu basmıyordu 1-2 saat içinde kendiliğinden düzeldi şuanda tab tuşu basmıyor ama bu harbi basmıyor basması için vurmam lazım ama işin ilginç tarafı ufacık bir üfleme bile switchi düzeltiyor ama 1 dk sonra tekrar aynı haline dönüyor yani...
  10. enesskooc

Saber RGB W Tuşu sorunu

Merhaba bu klavyeyi kullanan fazlaca arkadaş vardır,15 günlük tatil dönüşü klavyemin tüm tuşlarını söktüm ve silip tekrar yerine taktım ve w tuşu teklemeye başladı 5 kere bassam 3 tane basıyor bu sorunu yaşayan arkadaşlar görmüştüm çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim lehim işlerinden de...
  11. enesskooc

Red Switch - Blue Switch

Merhaba mekanik bir klavye satın alıcam odam da tek yaşıyorum yan odam da kardeşim var ve geceleri oyun oynamasamda bilgisayar başında duruyorum sizce hangi switch almalıyım iki markayı da kullanan arkadaşlar cevap verebilirmi? Bazı yorumlar ilk başlarda blue switchin güzel ama 2-3 ay sonra çok...
Geri