Arama sonuçları: *

1. Apu Mühendisi

1000TL Klavye Önerisi

Switch Farketmez Ama Sessiz Switch olursa daha iyi olur. Teşekkürler.
  2. Apu Mühendisi

Bu Görsellerde Oksitlenme Var Mı ?

ü Arkadaşlar Bu Görüntülerde Oksitlenme Var Mı ? Bu Görüntüler Yüzünden Garanti'nin İptal Olduğunu Söylediler Eğer Oksitlenme Yoksa Tüketici Hakem Heyetine Başvuracağım.
  3. Apu Mühendisi

Yardım KB435L Garanti Sorunu Ve Teknik Servis REZALETİ

Arkadaşlar 6 Aylık KB435L Deneyimimden Sonra Bu Klavyeyi Aldığıma O Kadar Pişmanım Ki BU KLAVYEYİ ALMAYIN , ALDIRMAYIN Klavyemde A Ve K Tuşlarında Basmama Sorunu Vardı , Bende Garantiye Gönderdim. Cihazda Switch Sorunu Olduğunu Sonradan Öğrendim Klavyenin Kronik Sıkıntılı Olduğunu Bilmiyordum...
  4. Apu Mühendisi

Gamenote KB435l Bazı Tuşlarda İstikrarsızlık

Arkadaşlar k-a tuşlarında sıkıntı var, bazen basıyorlar bazen basmıyorlar , hele ki k tuşu bazen bozulduğunu bile düşünüyorum. 19.06.2021 Tarihinde Almıştım , garantiye Yollamalı mıyım ?
  5. Apu Mühendisi

Öneri GameNote KB435L Tuş Basmama Sorununu Nasıl Çözdüğümü Anlatıyorum.

Arkadaşlar "K" Tuşunda Bazen Algılamama Sorunu Yapıyordu. Klavyem Kronik Sorunlu Diye Çok Korkmuştum , Ama Çözümü ÇOK BASİTMİŞ TEMİZLİK Evet Sadece Temizlik. Eğer Klavyeniz Kronik Sorunlu Değilse , Ve Tuş Arada Sırada Basmama Sorunu Yapıyorsa Tek Yapmanız Gerek Tuşu Söküp Switchleri Temizlemek...
  6. Apu Mühendisi

Gamenote Kb435l Alıyorum

Arkadaşlar Son zamanlarda biliyorsunuz ki klavye arayışındaydım Hb İndirimiyle 200tlye Kb435l alıyorum Sizce doğru mu yapıyorum ? Philips mi almalıyım ?
  7. Apu Mühendisi

HepsiBurada 50 TL İndirim Uygulamıyor

Arkadaşlar Dün hepsiburada ilk siparişte 50tl indirim vardı Ancak bugün klavyeyi almaya çalıştığım zaman indirim uygulamıyor Ne yapmalıyım ?
  8. Apu Mühendisi

Philps 8401 vs Gamenote KB435l vs Gamebooster G902

Hangi Klavyeyi Tercih Etmeliyim Sizce ? 3 Klavye de aynı fiyat
  9. Apu Mühendisi

200-250 TL Klavye Önerisi

Arkadaşlar Max 250tl Bütçem Var Mekanik olursa iyi olur Red Switch Olursa daha da iyi olur , ama başka tavsiyelerede açığım (Uzun Ömürlü Olsun Lütfen)
  10. Apu Mühendisi

Rush RK 303 VS GameNote KB487L

Hangisi Daha İyi ? https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-rush-rk303-mekanik-hisli-oyuncu-klavyesi-fiyati,275090375.html
  11. Apu Mühendisi

150 tl Klavye Önerisi

Arkadaşlar Rgb benim İçin Önemli Değil. Uzun Ömürlü Olsun Yeter. Dayanıklı Olması Benim için önemli
  12. Apu Mühendisi

130 TL Klavye Önerisi ?

Arkadaşlar Bana uzun Ömürlü Bir Ürün Gerekiyor. Çoğunlukla Oyun Oynuyorum. Rgb Benim için Pek Önemli Değil. Sadece Oyuna Uygun ve Dayanıklı , uzun Ömürlü Bir Klavye olursa iyi olur Teşekkürler Max 150tl'ye Çıkabilirim Ama 150 tl Yukarısı güzel klavyeler varsa onları da önerin. Değerlendirmeye...
  13. Apu Mühendisi

Gamenote KB487L klavye alınır mı ?

Sizce 120 tl bütçeye alınır mı ? Daha iyisi var mı ?
  14. Apu Mühendisi

Rush RK 501 Alınır Mı?

Arkadaşlar 150 Tl Bandında Klavyeye İhtiyacım Var.https://www.n11.com/urun/rush-ripper-rk501-usb-kablolu-mekanik-hisli-isikli-gaming-q-klavye-693335?magaza=techsiparis Bu Klavye Nasıldır ? Başka Önerisi Olan Var Mı ?
  15. Apu Mühendisi

150 TL Klavye Önerisi ?

150 TL'ye RGB Falan Önemli Değil Şık Ve Uzun Yıllar Gidicek Klavye Önerisi Lazım
  16. Apu Mühendisi

2 Ctrl Tuşum Da Çalışmıyor

Beyler Ctrl Tuşlarım Çalışmıyor Ne Yapmalıyım
  17. Apu Mühendisi

Logitech G213 VS Motospeed Ck104

Hangi Klavye Daha İyi,Ya Da 350 tl Klavye Önerisi Var Mı ?
  18. Apu Mühendisi

200-250 TL Klavye Önerisi

Dayanıklı Olması Yeterli Mekanik Olması Pek Önemli Değil
Top Bottom