Arama sonuçları: *

1. B

Tek el kullanım klavye istiyorum öneri lazım

700 ila 1000 tl arası bütçem var tek elle kullanım için klavye istiyorum oyun vs oynarken öneri lazım ama bilindik markalardan bir şey göremedim maalesef. Örnek olarak...
  2. B

Klavye önerisi lazım arkadaşlar

Bütçem 300 ile 600 arası red switch olursa mekanik olabilir yoksa mekanik istemiyorum sesinden dolayı. RGB olursa güzel olur.
  3. B

Mekanik Klavye Arıyorum Yardımcı Olur Musunuz?

600 TL bütçem var kullandığım klavye bozulduğu için yeni klavye arayışına geçtim. Mekanik olmazsa kaliteli olmak şartıyla membran ya da çiklet de olur fark etmez. Ama olabiliyorsa mekanik olsa çok iyi olur. Teşekkürler.
  4. B

Mekanik Klavye Arıyorum Yardım eder Misiniz?

Maksimum 500 tl bütçem var mekanik klayve arıyorum. RGBseven birisiyim aydınlatması güzel olursa çok iyi olur.
  5. B

Klavyem ile alakalı sorunum var

Googlede rahatlıkla yazı yazabilirken windows uygulamalarında çalışmıyor xbox game bar ı açtığım zaman yazı yazamıyorum ve ekteki kıısmlarda da aynı şekilde yazı yazamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
  6. B

Klavyem ile ilgili yardıma ihtiyacım var

Klavyemde anlamadığım bir şekilde google chrome da yazı yazabilirken windows dosya gezgininde ve arama kısmında yazı yazamıyorum acaba nasıl düzeltebilirim?
  7. B

Inca şans çarkı ile klavye kazandım güvenilir mi?

Foruma girdiğim gibi 2 3 tane konu gördüm ve denemek istedim ve klavye kazandım bir WhatsApp numarasına yazmamı istediler fakat emin olamadım ne kadar güvenilir acaba?
  8. B

Klavye önerir misiniz?

Klavye almayı düşünüyorum ama daha önce klavye almadım hiç o yüzden sormak istedim Bulunmasını istediklerim: 100 150 TL fiyat bandında Rgb olsun Mekanik hisli veya mekanik olabilir Eğer bu özelliklerde bu fiyat bandında Bi klavye bulamazsanız bu özelliklerde en ucuz klavyeyi önerir misiniz?
Geri