Arama sonuçları: *

1. UnlegitPanda

900TL Mekanik Klavye önerisi

Bütçe max 900TL, beyaz renk, RGB ve numlocksuz klavye arıyorum.
  2. UnlegitPanda

Gamenote KB435L Alınır mı?

250TL bütçem var %60 klavye istiyorum bunu buldum alınır mı bir sıkıntısı var mı?
  3. UnlegitPanda

LED'li numpadsiz klavye önericek var mı?

Masam küçük o yüzden numpadsiz bir klavye arıyorum ve ışığı olursa güzel olur (LED) böyle ucuz klavyeler varsa linkleri bekliyorum
  4. UnlegitPanda

Garanti belgesi yok ne yapabilirim ?

Garanti belgesini kaybetmişim ama elimde hepsiburadadan aldıgım fatura ve klavyenin kutusu var garantiye gönderebilir miyim ? Gönderebilirsem nereye göndermem gerekiyor ? Klavye markası GamePower Saber RGB
  5. UnlegitPanda

Klavye mi nasıl temizleyebilirim?

Saber Rgb bir klavyem var w tuşu arada basmıyor bunu gidermek için nasıl bir temizlik yapmalıyım ?
  6. UnlegitPanda

Saber RGB ''W'' basmama sorunu

Arkadaşlar garantisi var ama evde çözmenin yolu var mı 2-3 kez basınca algılıyor
  7. UnlegitPanda

Maks 160 TL klavye önerisi ?

Bi arkadaşın klavyesini kuzenleri kırmış max 160 dedi bana önerileriniz var mı ?
  8. UnlegitPanda

Rampage Km-Rx9 alınır mı ?

Bi arkadaş bu klavyeyi almak istiyor dedim yapma ama umrumda degil diyor söyleyebilicegim eksileri var mı
  9. UnlegitPanda

Klavye temizliği nasıl yapılır ?

Arkadaşlar RED switch bir klavyem var ilk defa temizliyorum ne yapmam gerek birini gördüm adam tuşları tavada pişiriyordu işe yarar mı ?
  10. UnlegitPanda

Mekanik keyboard kaç tuş algılar

Arkadaşlar ?
  11. UnlegitPanda

Saber RGB 'nin Sabah görüntüsünü atıcak var mı ?

Selam iyi forumlar bu klavyeyi akşam gaming gecesinde çıkar ise almayı düşünüyorum sabah rgb nasıl gözüküyor foto atabilir misiniz ?
  12. UnlegitPanda

Arkadaşlar klavye için artıdan bir bilek desteği önerisi

Bilek destegi alıcam link atarsanız sevinirim
  13. UnlegitPanda

GamePower OGRE VS SABER

Bu iki klavye arasında kaldım hangisi alınır
  14. UnlegitPanda

Arkadaşlar Saber RGB nin Sabah fotosunu çekip atar mısınız ?

Klavyeyi alıcam sabah ışıkları nasıl kullanlar zahmet olmassa ss atabilir mi ? İyi Forumlar
  15. UnlegitPanda

Arkadaşlar OGRE rgb alıcam ama stokta yok Katana alınır mı

OGRE yi baya bekledim gelmedi katana alınır mı Sorunu var mı yoksa Ogre mi bekleyeyim
  16. UnlegitPanda

Beyler İade kaç gün

Arkadaşlar Saber RGB alıcam beğenmez isem kaç gün içinde iade şansım olur? 1592312234 İnce Hesaptan alıcağım
  17. UnlegitPanda

Arkadaşlar Red Vs Mavi Switch Hangisinde çınlama daha çok

Arkadaşlar Ses kasılıcak oyunları oynuyorum Klavye alıcam Çınlama hangisinde daha çok ona göre az olanı alacagım Yardım eder misiniz ?
  18. UnlegitPanda

GamePower Katana vs Saber (Kullanlar yazsın)

Arkadaşlara normalde ogre alıcaktım onunda stoğunu bulamadım.Şuan Gp Katana ile Saber arasında kaldım ama saberde çınlama fln diyorlar daha önce kullanan varsa yardım etsin Çınlama geçer fln demeyin ilk mekanik klavyem nasıl his olduğunu bilmiyorum.
  19. UnlegitPanda

Gp Katana Alınır mı ?

Arkadaşlar gp ogre rgb alıcaktım stok bulamadım bende GP Katana almaya karar verdim Alınıır mı ?
  20. UnlegitPanda

Motospeed klavye alınır mı

Motospeed ck103 almayı düşünüyorum alan veya kullanan var mı ?
Top Bottom