Arama sonuçları: *

1. DeadPix

2500 Bandında klavye önerisi

Merhaba herkese 2000-2500 tl bütçem var. Blue switch harici klavye önerilerine açığım. Kafamda ajazz ak820pro var ama emin değilim sizce alınır mı?
  2. DeadPix

1000-1700 Arası Klavye Önerisi

Merhaba herkese şuan da Türk sitelerinde indirim olduğu için klavye arıyorum. Piyasayı f75 domine etmiş olsa da şuanda stoklarda yok maalesef. Bu bütçeye ne önerirsiniz?
  3. DeadPix

Aula f75 keycaps ve şarj ışığı

Merhaba herkese benim eski klavyem rampage idi. O klavyenin keycapslerini taksam klavyede herhangi sıkıntı sorun çıkar mı uzun kullanımda? Ayrıca şarj ışığı sürekli olarak doluyor fullenip kapanmıyor mu yada bu bir sorun mudur?
  4. DeadPix

AULA F75 MEKANİK KLAVYE Alınır mı? Bu keycapsler çalışır mı?

Bu klavyeyi almak istiyorum link Bu keycapslerle birlikte alınır mı? Yada bu fiyata türkçe keycapsli mekanik klavye alabilir miyim? Önerir misiniz?
  5. DeadPix

Yardım Inca IKG-451 Empouse II Alınır mı? Brown Switch

Herkese merhaba klavye sanırım outemu switch kullanıyormuş. Sorum Outemu Brown Switchlerde Red Switch gibi basmama takılma işlememe gibi sorunlar var mıdır? Inca IKG-451 Empousa II
  6. DeadPix

Yardım Lenovo Legion K500 Chery MX mi? 415 TL?

Selam herkese LENOVO LEGION K500 klavyesini amazonda gördüm prime özel 415 tl fiyatı vardı. BU videoda 4. dakikasında Chery MX diyor sizce doğru mudur? Alınabilecek bir klavye mı?
  7. DeadPix

Yardım Moster Pusat K3 PRO W Tuşu Basmıyor

Merhaba herkese 1 ay önce kullanmaya başladığım klavyenin "W" tuşu tutukluk yapıyor. Kronik sorunluymuş sanırım bilmeden aldım sizce ne yapmam lazım.
  8. DeadPix

Yardım 400 TL Civarında Red Switch Klavye

Merhaba herkese Pazar günü Pusat K3 Pro satın aldım. Bugün forumda Pusat K3 Pro nun red switch modelinde bazı tuşlarda basmama sorunu varmış. Klavyedeki istediğim özellikler aynı Pusat gibi olursa sevinirim. Pusat ı deneyimliyip ona göre iade etçem
  9. DeadPix

Yardım Monster Pusat K3 Pro İstediğimiz Harfleri Işıklandırabiliyorumuyuz?

Merhaba herkese Monster Pusat K3 Pro almak istiyorum ama bir sorum olacak. Ben istediğim tuşa ışık atamak istiyorum. Mesela CS:GO oynuyorum sadece W-A-S-D ve 1-2-3-4 Tuşları yansın istiyorum yada PUBG oynarken C-V-X-M gibi tuşların yanmasını istiyorum Pusat K3 pro bize bunu sunuyor mu?
  10. DeadPix

Bu 2 Klavyeden Hangisini Almalıyım?

Merhaba herkese 2 klavye arasında kaldım. Red Switch olmalı. Rampage KB-R90 Orion RGB Versiyon USB Red Switch Gaming Mekanik Klavye Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi | Monster Notebook Sizce hangisini almalıyım hangisini neden almamalıyım?
Top Bottom