Arama sonuçları: *

1. K

Çözüldü✓ Asus rog strix flare 2 animated vs asus rog strix scope 2 nx snow

bu iki klavye arasında kaldım taksitle alacağım için fiyatlar şöyle oldu flare 2 5800 3 taksit scope 2 4400 3 taksit flare 2 almayı süşünüyorum fiyat farkı değer mi sizce
  2. K

Çözüldü✓ 4k ya kullanmaktan zevk alacağım mekanik klavye önerisi

4k bütçem var belki biraz daha zorlarsam 5 olur ama mükünse çok çıkmak istemem. aradığım özellikler: %100 klavye olması numpadi olan bi klavye istiyorum küçük klavyeler çok tuhaf geliyor. bilek desteği kesin olsun çok kullanıyorum. yüksek profil olması önemli alıştım. alman swich olsun...
  3. K

Mekanik klavye önerisi

bende asus tuf gaming k1 var mekanik bir klavye almak istiyorum. özellikleri ses tekeri olsun swichlerin iç malı olanı varmış onlar olmasın alman malı olanlar varmış onlardan olsun ben uzun süre kullanıcam sağla molsun istiyorum rengi önemli değil swichin rekabetçi oyun oynamıyorum tercihen...
  4. K

mekanik klavye önerisi

bütçem değişken iyi bir taksit bulabilirsem 4kya kadar çıkabilrim. istediğim özellikler ses tekerleği olmalı neden demeyin çok seviyorum. ses dert değil dayanıklı kaliteli mekanik bir klavye istiyorum parasının hakkını versin . 4k bütçem olabilir ama 4k olmak zoruunda değil 2 3k yada güzel bişey...
  5. K

Tablet için bluetooth klavye

Tabletle kullanmak not yazmak için klavye alacağım tabletim s9 plus kendi klavyesi pahalı logitech k380 buldum 1000 liraya beğendim sevilen de bi model gibi sonra pusat bussines pro gördüm aralarında 500 kadar bir fark var küçük taşınabilir bi klavye istiyorum aralarında çok fark yok ama değer...
Top Bottom