Arama sonuçları: *

1. PewSyt

Gamepower Ogre RGB alınır mı?

Dostlar gamepower ogre RGB modeli stoklara gelmiş. 300 TL gayet uygun bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Sizce alınır mı?
  2. PewSyt

G213 vs MK110 Hangisi Alınmalı?

Dostlar klavye bakıyorum, G213 ile MK110 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Başka öneriniz varsa bütçem 350 TL.
  3. PewSyt

MK110 bu fiyata alınır mı?

Dostlar klavye araştırması yaparken forumda herkes bu klavyeyi önermiş. 289 TL'ye bu klavye değer mi? İyi klavye midir? Başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Bütçe 350 TL
  4. PewSyt

MK110 almaya değer mi?

Dostlar CM MK110 fiyatına göre değer mi? Bu bütçede membran almak mantıklı mı? Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
  5. PewSyt

300-350 TL Klavye Önerisi

Dostlar yakın zamanda klavye almayı düşünüyorum. Gamepower Saber modelini 339TL iken alacaktım fakat parayı bir türlü toparlayamadım 379TL olmuş. Bir çok kişi 379TL vermeye değmez diyor. O yüzden de 300-350TL bandında klavye önerebilir misiniz? Mekanik olması şart değil ama 300 liraya da...
  6. PewSyt

Ogre vs Katana

Dostlar yakında klavye alacağım sistemime. Ogre'nin RGB modelinin stoğa gelmesini beklemeli miyim, yoksa Katana'yı alayım mı?
  7. PewSyt

Logitech G213 alınır mı?

Dostlar bu klavyeyi almak bana mantıklı gibi geliyor. Sizce alınır mı, kullanan oldu mu deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.
  8. PewSyt

350 TL klavye önerisi

Dostlar yakında klavye alacağım. Bütçem 350 TL ne önerirsiniz? Aklımda Logitech G213 ve Gamepower Saber var bunlar alınır mı, başka öneriniz varsa yazabilirsiniz.
  9. PewSyt

GP WARLORD ALINIR MI?

Dostlar incehesap'ta gaming gecesinde Gamepower Warlord indirime girecek açıklandı. Sizce bu kulaklık alınır mı, ses seviyesi, konforu, mikrofonu nasıldır?
  10. PewSyt

250 TL Bütçe ile kulaklık önerisi

Arkadaşlar yakında PC alacağım. Bana 250 TL civarında güzel kulaklık önerir misiniz? Aklımda JD710 var.
Geri