Arama sonuçları: *

1. osman4242

Öneri 2000₺ bilek destekli klavye tavsiyesi

Arkadaşlar iyi forumlar, Geçende de konu açtım pek sallayan olmadı hatta hit alamadık. Klavye arıyorum. Redragon kumara aldım küçük geldi ve bilek desteği olmadığı için konforum eksik kaldı. Mekanik klavyeden geçtim artık mebranda olur. Yeter ki ghosting olmasın bir kaç tuşu aynı anda...
  2. osman4242

1500tl ye kadar Klavye önerisi

Herkese iyi forumlar. Elimde frisby marka G8520QM model klavye var. Mebran bi klavye. Sesi falan istediğim gibi çok gürültülü değil. Artık miladını doldurdu tek tuşa basıyorum 10 şey yazıyor. Haliyle klavye değiştirmem lazım. Ama piyasa çok karışık. Eski konulara bakıyorum çoğu ürün stokta yok...
  3. osman4242

Öneri Max 1000 TL bütçeye kadar klavye

Herkese iyi forumlar. Elimde frisby nın yarı mekanik klavyesi var. Tam mekanik kadar olmasada biraz gürültülü ve bozulma aşamasında. Bütçeyi belirledim lakin, sınırda olmayacak fiyatta ghosting özellikli oyunlarda kullanacağım tuşları sert olmayan klavye önerebilir misiniz? Not: bütçeyi biraz...
  4. osman4242

Yardım Klavyesiz pc kullanma

Selamun aleykum. Arkadaşlar çok komik saçma bir durumla karşı karşıyayım. Klavye siparişim henüz gelmedi. Klavyesiz freedos sisteme işletim sistemi kurup asgari işlemleri tamamlayabilir miyim?
  5. osman4242

Max 200 TL'ye kadar Klavye Tavsiyesi

Arkadaşlar fiyat performans odaklı bütçeyi çok zorlamayan mekanik hisli klavyede olabilir 200 TL'ye kadar maximum klavye arıyorum ne tavsiye edersiniz?
Geri