Arama sonuçları: *

1. S

Gamepower ürün nasıl garantiye yollanır

Gamepower saberim bazı tuşları gec algiliyo garantiye gondermek istiyorum ne yapmaliyim ne kadar surede gelir bide
  2. S

Gamepower saber sorunu

Gamepower saber klavyeyi yaklasik 4 5 aydir kullaniyorum ama baya sıkıntılı 2.ayda boşluk tuşu calismamaya basladi bazen basiyo bazen basmiyo bir anda kendi kendine duzeldi calisiyor. simdide a tusum bozuldu o da ufledim biraz duzeldi suanda gecikme yapıyor baya bastigim tus 1 saniye sonra...
  3. S

400 tl mekanik klavye önerisi

400 tl butcem var rgb manyagi degilim performansli olsun rgbsi hic onemli degil önerileriniz beklerim
  4. S

Gamepower katana vs saber

Hangisi daha iyi rgb hiiic onemli degilll performans olarak
  5. S

Gamepower katana indirimde

Gamepower katana sua 360 lira indirimide normal fiyati mi bu yoksa gercekten indirimmi almalimiyim
  6. S

Saber vs ogre vs calypso vs warlock

Rgb hic onemli degil performans onemli benim icin red switch olarak hangisi iyi baska oneriniz varmi
  7. S

Gamepower saber vs ogre

Biraz mekanik klavye arastirdim bunlari buldum hiç ısik meraklisi degilim performansi iyi olsun hizli olsun yeter rgb fazla gerek yok bu ikisi yada baska oneriniz varsa atabilirsiniz (red switch) Calypso veya warlock onerirmisiniz dedigim gibi rgb hic onemli degil performans
  8. S

Bloody B120 alinir mi

Sizce 160 tl fiyatina gore membran bir klavye ama performansi baya iyi diyolar sizce alinir mi ben rgb manyagi degilim isik fazla onemli degil performansi acisindan iyi midir? Cok fazla mekanik klavye sevmiyorum basması falan zor gibi geliyo membran daha iyi gibi cs de bunny falan yaparım onun...
  9. S

gamepower ogre vs saber vs warlock vs calypso

gamepower mekanık klavyelerını güzel söylüyorlar red swıtch olarak aralarından en fiyat performans hangisidir
  10. S

300 350 tl kadar mekanik klavye onerisi

Sizce ne almaliyim red switch
  11. S

Gamepower saber vs ogre

Sizce hangisini almaliyim hangisi daha f/p red switch alcam hangsini almaliyim
  12. S

350 tl ye kadar mekanik klavye

350 tl ye kadar mekanik klavye
  13. S

Gamepower saber alinir mi?

Merhaba arkadaslar yeni bir mekanik klavye alacağım ve red switch rampage saber klavye onerdiler kullanan var mı memnun mu tavsiye ederimisiniz uzun kullanim icin uygun mu yani eksi yonleri varmi alinir mi Daha iyisi varsa onerebilrimisiniz https://ty.gl/yndmrjqr
  14. S

Red switch mekanik klavye önerisi

Max 300 tl biraz artabilir red switch mekanik klavye önerisi
  15. S

Yardım Mekanik klavye red vs Blue nedir

Arkadaslar mekanik klavye alacağım ama red switch blue tarzi seyler varmis sizce hangisi iyi hangisi fps oyunlarinda iyidir baska bilmedigim cesitler varmi Oynadigim oyunlar:csgo pubg valorant
  16. S

300 tl mekanik klavye önerisi

300 tl mekanik klavye önerisi
  17. S

Mekanik klavye önerisi

En ucuz abarti para olmayan kaliteli mekanik klavye önerisi
  18. S

150 tl klavye tavsiyesi

150 tl klavye tavsiyesi
  19. S

Kaliteli oyun oynanacak membran klavye 150 max

150 tl ile membran klavye ariyorum bu fiyata mekanik zor mekanik hisli mi almaliyim yoksa
  20. S

200 tl ye kadar mekanik klavye onerisi

200 tl ye kadar mekanik klavye onerisi Mouseum:smx r44
Geri