Bir klavyem var, ama herkesin bir zamanlar kullanmış olduğu A4 Tech siyah ofis klavyesi. Numpadli klavyeleri pek sevmiyorum ve numpadsiz klavye almak istiyordum ki, bir de ne göreyim, fiyatlar çok uçuk. Bende hem kullanıp ne olduğunu görürüm diye bunu almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar...
Klavyem çok kötü, klasik bildiğiniz A4 Tech ofis klavyesi. Bende yeni klavye almak istiyorum ve tercihim numpadsiz klavye yönünde. Güzel, kaliteli, mekanik (switch fark etmez) klavye önerebilir misiniz?
monofiyat.com üzerinden MF Product Strike 0564 model bir gaming kalvye aldım ama sitede ürün başlığı mı ismi her neyse orada sadece Blue Switch yazıyor diye aldım ama ürünü sipariş ettikten sonra fark ettim ki yarı mekanik BLUE switch bir klavyeimiş...
Benim klavye tutuş ve monitöre yakınlığım sebebiyle numpadli klavye kullanamıyorum. (Rahatsız ediyor.) Bu yüzden numpad kısmı olmayan bir klavye arıyorum. Bütçem malesefk en fazla 100TL :(
Malesefki oyun oynayış stilim ve masa düzeniminde kalvye mouse için az yer bırakmam gerektiğinden numpadsiz compact klavyeler kullanmak mecburiyetindeyim. Trendyol üzerinde...