Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

XPG Summoner renk kontrolü hakkında

Fn+ yön tuşları ile kontrol ediyorum ama hızlarını nasıl ayarlayabilirim mesela efekt çok hızlı geçiyor bunun hızını nasıl düşürürüm?
  2. Xpertronic

XPG Summoner programı hakkında

Yükledim ilk açıldığında sıkıntı yok daha sonra tuşlar farklı farklı basıyor örnek olarak C ye basıyorum X oluyor programı silip yükleyince düzeliyor ama bilgisayarı kapatıp açınca tekrar aynı sorun oluyor bunun bir çözümü yok mu programı kullanmak istiyorum çünkü çok güzel efektler var var mı...
  3. Xpertronic

Xpg summoner yazılım sonrası hata hakkında

Tuşlar farklı farklı basıyor ne yapmam lazım?
  4. Xpertronic

XPG Summoner 700 TL ye alınır mı ?

Bu fiyata alınır mı kornik sorunu vs. var mı ?
  5. Xpertronic

650 TL Bütçeye kronik sorunsuz klavye önerisi

Kronik sorunu olmayan sağlam rgb red switch klavye önerir misiniz ?
  6. Xpertronic

500 TL bütçe için Mekanik Klavye öneri

500 tl ye kadar mekanik red swicth klavye önerir misiniz?
  7. Xpertronic

Klavyeye su dökülmesi hakkında

Arkadaşlar klavyeye su dökülmüş ufak yeğenim var o dökmüş bende iş yerinde olduğum için o şekilde saatlerce kalmış şimdi rgb ışıklarında problem vardı klavye yi söktüm kuruttum rgbleri normale döndü ama klavyeyi pcye takinca metal yerine dokununca hafif elektrik çarpıyor ve kendi kafasina göre...
  8. Xpertronic

Klavye tuşlarının basılı halde çalışmaması

arkadaşlar klavyemde örneğin v tuşuna basılı tutuyorum diyelim basılı haldeyken sürekli bas çek bas çek yapıyor basılı şekilde kalmıyor yani klavye kaynaklı bir problem mi acaba usb girişini değiştirdim aynı sorun devam ediyor başka da klavye olmadığı için deneyemedim böyle bir sorun yaşayıp...
  9. Xpertronic

W tuşu arızası

Arkadaşlar klavyemde w bazen bastığım halde çalışmıyor temizligini falan yaptım sıkıntı yok usb yerini değiştirdim mesela 6 kez yazmak için tıklıyorum diyelim 3 kez yazıyor bazen tıkladığım da çalışmıyor yani bunun sebebi sizce ne olabilir bi ara yapmıştı aynı sorunu geri kendiliğinden düzeldi...
Top Bottom