Arama sonuçları: *

1. Z

7K BÜTÇE Manyetik Klavye Önerisi.

Aslında apex 9 mini faze clan edition alacaktım ama bırakın faze clan'ı normal hâli bile satılmıyor şu anda nedense. Alabileceğim red/brown/yellow (steelseries switchleri) switch güzel mekanik klavyeler neler?
  2. Z

800-1k mekanik klavye

800-1k civarı oyun için klavye önerebilir misiniz
  3. Z

Öneri Red-Blue switch Klavye Önerisi

uygun fiyatta bütçe belirtmeyeceğim ancak alınabilecek en ucuzları söylerseniz hoş olur.
  4. Z

Philips g605 muadil ürün saçmalığı

geçen sene aralık civarında itopyadan g605 almıştım 200 TL'ye bi kaç aya bozuldu garantiye şimdilerde gönderdim itopya stokta yok iade yapacağız dedi. Ben de muadil ürün istedim böyle ürünler gösterdiler nedir bu saçmalık? Çok kalitesiz ürünler atmamışlar mı...
  5. Z

500₺ Klavye mekanik.

500₺ ye mekanik klavye önerisi istiyorum. Belki 550 olabilir.
  6. Z

500 TL mekanik klavye önerisi

max 500 tl mekanik klavye önerilerinizi bekliyorum tercihen red switch
  7. Z

Klavye seçimim doğru muydu?

İtopyada Philips Momentumun 200 tl civarına indiğini gördüğümde 24 kasımda direk sipariş verdim hala gelmedi iade de edebilirim doğru karar mıydı ürün linki: https://www.itopya.com/philips-momentum-spk8605-cyan-switch-turkce-rainbow-mekanik-gaming-klavye/
  8. Z

200 300 tl civarı mekanik klavye

300 ü geçmiyecek şekilde bir mekanik klavye arıyorum max 310tl numpad bulunursa sevinirim.
  9. Z

Max 280 tl mekanik klavye

280 tl civarı bir param var mekanik klavye almak istiyorum numpad olsun isterim. Teşekkürler şimdiden...
  10. Z

Tercihen Brown switch klavye

300 tl bütçem var yazılımı güvenirliği ve f/p olmasıya 300 TL'ye brown veya blue switch arıyorum klavye white yoktur diye yazmadım
  11. Z

mekanik klavye önerisi

fiyat aralığı kafanıza göre çok uçmayın max 400 olsun isterim yay sesi bozukluk gibi saçma sorunlar olmazsa memnun olurum...
  12. Z

Klavye önerisi 200-300 tl xd

https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/amoi-c104-rainbow-orjinal-mekanik-red-switch-gaming-klavye_pdp_705873792 iyi midir değil ise red switch (sessiz olsun switch çok da şi değil) 200 300 civarı bişi önerir misiniz
  13. Z

200 350 civarı mekanik klavye

sessiz olması tepki süresi önemli onun dışında kendi yazılımı olursa iyi olur başka bir isteğim yok.
  14. Z

Uygun fiyata bir klavye

uygun fiyata membran bir klavye istiyorum çok absürt derecede kötü olmasın 5 tuş algılaması yeterli aynı anda pek de sıkıntı değil gerisi tepki süresi ortalama işimi görüsün isterim oyun için kullanacağım 1625235905 bütçe 150 200 civarıdır
  15. Z

Bulabildiğibiz en en en ama en f/p mekanik klavye

Başlıktaki gibi bir klavye istiyorum sessizlik de bir faktör iyi şanslar bulursanız sevinirim
Geri