Arama sonuçları: *

1. Mustafa_

Klavyem bozuldu. Yeni klavye almak için önerilerinizi bekliyorum

A tuşum bozuldu. Monster Pusat K3 Pro kullanıyordum. Daha önce bozulduğunda garantisi bitmesine rağmen gönderdiğimde yenisiyle değişim gerçekleştirdiler. Yine göndereceğim fakat yedek bir tane de almak istiyorum o dönene kadar. FPS oyunlarında mağdur etmeyecek bir klavye önerirsiniz sevinirim...
  2. Mustafa_

Monster Pusat K3 Pro klavyesi hakkında sorularınızı bu konuya yansıtabilirsiniz.

Az önce de Monster ın monitörü hakkında bir konu açtım ikisini de kullanıyorum yardımcı olmak adına böyle birer konu açtım aslında ikisi içinde inceleme konusu açmak isterdim ama şu sıralar foruma o kadar vakit ayıramıyorum maalesef o yüzden böyle bir çözüm ürettim buraya sorduklarınızı müsait...
  3. Mustafa_

Max 460Tl ye mekanik klavye önerileri

James Donkey hariç olsun tasarımları hoşuma gitmiyor. Cevaplar için teşekkürler şimdiden.
  4. Mustafa_

Rampage Hydra R6'nın çakma veya alınmaması gereken bir versiyonu varmı?

Soru başlıkta, olucagini düşünmüyorum ama aldığım satıcıdan dolayı içimde bir kuşku kaldı ondan dolayı sormak istedim umarım yoktur öyle bir durum . Buda aldığım ürünün linki https://ty.gl/uwihqqp
  5. Mustafa_

Yardım Rampage Hydra R6 bu ikisinin arasındaki farkı bilen varmı ?

Rampage in sitesinde 3 farklı versiyonu var biri red switch versiyonu bu attığım ikiside blue ama aralarında birkaç fark var ses tuşu ışıksız olandır diye düşündüm fakat kendi sitesinde teknik özellikler kısmından baktığımda biri MX Mavi Düşük Profil (...
  6. Mustafa_

Gamepower calypso RGB alınır mı?

Soru başlıkta
  7. Mustafa_

Hydra r6 vs Calypso hangisini alayım

başlıktaki 2klavyeden birini secicem yardımcı olurmusunuz başka tavsiye istemiyorum sadece bu 2si arasindan en iyisini seçmem lazım o kadar teşekkürler simdiden
  8. Mustafa_

Bu klavye için yardım lütfen

gamepower calypso almak istiyordum ama rgb ürünü bulamadım ve guvenebilicegim bir site lazım yardımcı olabilirmisiniz(kısaca Rgb Abdullah abinin videosundaki ürünü arıyorum bulamadım yardim lazım)
  9. Mustafa_

Monitör ölü pixel olup olmadığını nasil anlarim?

İlk kez pc aldığım için biraz cahilim :d ölü pixel testini nerden ve nasıl yapicagim konusunda yardımcı olabilicek varmi .d
  10. Mustafa_

Gamepower Calypso Hakkında

Elimi f/p hangi mekanik klavyeye atsam sorunlu cikiyor .d Abdullah abi gamepower Calypso kalvyeyi hiç sıkıntısız kullandığını ve memnun kaldığını söyledi videosunda "aynı ürün varsa yeni jenerasyon cikmadiysa alın" diye öneriyor bende baktığım mekanik klavyeler arasindan bunun en mantıklısı...
  11. Mustafa_

Gamepower Calypso ? .

Ufak bir sorum olucak gamepower Calypso ya Abdullah abinin videosundan sonra yeni jenerasyon ürünü çıktımı cikmadiysa hala alinabilinirse ürünün bi linkini atabilirmisiniz lütfen
  12. Mustafa_

Hangi klavye? Veya kulaklikmi alayim?

Sınırlı bütçem var Hydra r6 veya ultimate alicam Yada Mihawk alicam Sizce klavyemi alayım yoksa kulaklikmi hangisini alırsam diğerini Bimden alicam :) Bana kulaklık saçma geldi klavye yokken ama o paraya mekanik klavye alınmaz diyenler çok aklımı karıştırdı .d
  13. Mustafa_

Öneri Hangi klavyeyi alayım?

daha önce tavsiye istedim ama AW768 ve 610S tavsiyelerinden başka bir tavsiye alamadim ama bu klavyelerde benim hoşuma gitmedi bende kendimce tipide güzel olan f/p listesi yaptım aralarından en iyisini seçmek istiyorum bu konuda yardiminiza ihtiyacım var. Katana rgb red switch Kb-r96 Ultimate...
  14. Mustafa_

En ucuz ve F/P Red switch Mekanik Klavye

başlıktaki değerlere uygun güzel bir f/p Mekanik klavye onerirmisiniz çok fazla bütçe yok elimde siz önerin ben ayarlamaya çalışayım cevaplar için teşekkürler şimdiden
  15. Mustafa_

550Tl bütçeye f/p öneri lütfen

550Tl bütçem var max 50Tl daha yukseltebilirim Klavye mouse ve kulaklık eksiğim var birşeyler ayarlayabilirmiyiz red switch mekanik klavye olsun istiyorum başka bir kriter yok f/p birşeyler onerebilirmisiniz lütfen
  16. Mustafa_

F/P düşük bütçeli mekanik klavye tavsiyesi

Öncelikle iyi geceler dilerim hepinize.Ufak bir sorum olacak uygun f/p en düşük fiyata bulabilecigim ve beni verdiğim paraya pişman etmiyecek bir mekanik klavye ariyorum(red switch olursa "sesi daha az olduğu için daha hoşuma gidiyor" daha iyi olur)yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  17. Mustafa_

F/p oyun için klavye, mouse önerisi

arkadaşlar her şey araştırıp aldım ayarladimda klavye mouse hakkında bilgim yok denicek kadar az fiyat performans olarak en iyi denilebilicek dercelerde öneride bulunurmusunuz oyun için kullanicagim .Butçe toplam 300, alti olabilir ,üstü çok az olabilir tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Geri