Arama sonuçları: *

1. Ryuga Kishatu

Xbox Game Pass Yaşınız Nedeniyle Arama Sonuçları Filtrelenmiş Olabilir

Xbox Game Pass aldım a way out yükleyecektim bu hatayla karşılaşıyorum yaş düzenleme yeri göremedim ne yapabilirim ?
  2. Ryuga Kishatu

AOC GK 500 Yetersiz Teknik Servis

Merhaba bir hafta önce bozuk aoc gk 500 klavyemi garantiye götürdüm daha 6 ay olmadan bozulmuştu itopyadaki personeller bana ürün ithalatçı firmanın elindeyken beni değişim mi iade mi olarak arayacaklarını söylediler fakat ellerinde sıfırı varsa direk sıfırını yollarlar dedi fakat teknik servis...
  3. Ryuga Kishatu

İtopya kusurlu ürün iade almıyor

Merhaba yaklaşık 3 ay önce itopyadan aoc gk 500 klavye aldım ve klavye kronik sorunlu çıktı ben dahil bir çok kişi belirli tuşlarda basmama yaşadı itopya müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim 2 haftayı geçmiş ürünlerde iade kabul etmediklerini söylediler ben de kusurlu ürünlerde bu süre 6 ay...
  4. Ryuga Kishatu

400 TL klavye tavsiyesi

o kadar iğrenç bir klavye piyasası var ki artık hiç bir beklentim yok 2 3 yıl götürsün yeter tavsiyelerinizi bekliyorum
  5. Ryuga Kishatu

400 tl klavye tavsiyesi

merhaba aoc gk 500 klavye almıştım bu bütçede istediğim her şeyi karşılıyordu fakat maalesef kronik sorunlu çıktı 400 tl bütçem var red switch ve numlock tuşları olsun istiyorum tavsiyeleriniz nedir
  6. Ryuga Kishatu

AOC GK 500 Kronik Sorunlu Mu

Şubat ayında aoc gk 500 klavye aldım ve f boşuk ve d tuşları arada basmıyor garantiye götüreceğim fakat sanırsam ayıplı ürün olunca 6 ay geçmediye iade kabul ediliyormuş sizce risk almayıp iade etmeli miyim çünki şikayet varda bir yorum okudum tüketici kişi klavyeyi garantiye yollamış ve sadece...
  7. Ryuga Kishatu

Boşluk tuşunun arada basmaması garanti kapsamına girer mi ?

itopyadan aoc gk 500 model klavye aldım bu aralar bağlantısı ara sıra 1 saniyeliğine kesiliyor ve bazende space tuşu çalışmıyor bu garanti kapsamına girer mi
  8. Ryuga Kishatu

SpaceBarın arada çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım ?

klavyemin space tuşu yazı yazarken basıyor ya da valorantda zıplarken falan basıyor ama bazen sanki 50 kere basınca 1 2 tanesini basmıyor bundan nasıl emin olabilirim ?
  9. Ryuga Kishatu

Klavye Tuşlarım Sertleşti ?

Aoc gk 500 model klavye aldım sorunsuz kullanıyordum bir kaç aydır fakat geçen temizledikten sonra tuşlar serteşmiş gibi hissetmeye başladım (temizliği basit tuttum tuşları çıkartıp fön makinesiyle hava uygulayıp tozları kaldırdım sadece yıkama vs yapmadım) tuşlar basılmayacak kadar sert değil...
  10. Ryuga Kishatu

İtopya'dan Aldığım Ürün Ne Zaman Gelir?

itopyadan aoc gk500 aldım tahmini teslim tarihi yazmıyor siparişi yeni verdim aranızda itopyadan klavye alan varsa kaç güne kargoya verirler
  11. Ryuga Kishatu

Max 350 tl klavye tavsiyesi

Merhaba maksimum 350 tl olacak şekilde bir klavye almak istiyorum genel olarak istediğim özellikler şunlar; Red switch olması Sağ taraftaki numlock tuşlarının olması Bilek desteğinin bulunması Tavsiyelerinizi bekliyorum
  12. Ryuga Kishatu

Gamepower Ogre W Basmama Sorunu Var Mı ?

Ürünü beğendim fakat internette bazıları birkaç ay sonra w tuşu tutukluk yapıyor demiş aranızda böyle bir problem yaşayan var mı ya da ürünü uzun süredir sorunsuz kullanan
  13. Ryuga Kishatu

Rampage kb-r81 alınır mı

250 tl bütçem var bu klavye alınır mı
  14. Ryuga Kishatu

Klavyemi temizledim fakat çalışmıyor

Bu gün klavyemi temizledim tuşları suda yıkayıp kuruttum kasasınıda fırçayla temizledim her şeyi kuruttum taktım k tuşuna basınca hesap makinesi açıldı k tuşu çalışmıyor y tuşu lolde ayarlar menüsünü açıyor sağ taraftaki rakamlar çalışmıyor bazı tuşlara basınca 2 harf yazıyor örneklendirecek bi...
  15. Ryuga Kishatu

200-250 TL Klavye Tavsiyesi

Arkadaşım yeni klavye alacak bütçesi 200-250 TL tavsiyelerinizi bekliyorum
Geri