Arama sonuçları: *

1. Fevkelade1i

Corsair K60 Pro vs Monster Pusat K3 Pro

Arkadaşlar, bu iki klavye arasında kaldım. Hangisini almalıyım sizce? Veya, bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka bir klavye var mı? Kullanacağım klavyede bilek desteği olması ve büyük enter tuşunun olması şart. Ürün 1...
  2. Fevkelade1i

Yardım Klavyenin F1-F12 Tuşları Çalışmıyor [Pusat K3 Pro]

Arkadaşlar, klavyenin ESC ve F1-F12 arasındaki tüm tuşları çalışmıyor. FN ile kapattım mı o tuşları, başka bir şey mi yaptım bilemiyorum. Klavye mi bozuk yoksa? Daha garantisi bitmemişti. Pusat K3 Pro mekanik klavyesi var elimde. Bios üzerinden de ayar değiştirmem gerekiyormuş. Asus Rog Strix...
  3. Fevkelade1i

Öneri Monster Pusat K3 Pro │ Kuponla 445₺

Kupon kaldı mı bilmiyorum ama 30₺ indirimle, 445₺ fiyat ödeyerek ürünü alabiliyorsunuz. Epeydir mekanik klavye arıyordum. Bu fiyat aralığına, bundan daha iyi bir klavye bulabilir miyim sizce? Ona göre iptal edebilirim, henüz kargoya verilmedi. Ürünü kullananlar yorumlarsa sevinirim. Klavyede...
  4. Fevkelade1i

Yardım Özelliklerine Göre Klavye Önerisi!

Klavyede olmazsa olmaz dediğim özellikler: Mekanik olması. Türkçe karakterlerin olması. Büyük Enter tuşunun bulunması. Sağ kenardaki sayıların bulunması. Klavyede, olsa güzel olur dediğim özellikler: RGB olması. Multimedia tuşlarının bulunması. Tuşlara makro atanabilmesi. Ses açma/kapama...
  5. Fevkelade1i

Corsair K55 RGB Klavye Alınır Mı? (329₺)

Arkadaşlar, klavye hakkında hiçbir fikrim yok. Önerir misiniz?
Top Bottom