Arkadaşlar akko 5087b plus klavyem var bugün durduk yere bağlantı koptu bir şekilde kablolu çalıştırdım lakin kablosuza çevirince algılamıyor driver da bile bağlantı yok olarak gözükmeye başlıyor nasıl çözebilirim ben bunu acaba bilgisi olan var mı
1707328688
Bilgisi olan var mı arkadaşlar
Arkadaşlar Akko 5087B plus klavyeye sahibim. Yeğen geldi ışıkları hoşuna gidiyor diye öyle bakınıyordu. Işıklar çalışıyor ama bir anda tuşlar işlevini görmüyor usb çıkarttım taktım olmadı kabloluyla bağlandım yine olmadı ctrl+alt+del+esc ye basılı tutup denedim olmadı nasıl bir çözüm bulmam...
Arkadaşlar Akko marka tkl klavye sipariş verdim bana güzel bir f/p diyebileceğimiz 250 300tl civarı bir bilek desteği arıyorum geçen bulduydum ama kaybettim birisi paylaşmıştı linki hem de akkonun da memnundu var mı böyle deri önerisi olan acaba ?
Tam boy Red switch ve mümkünse bilek destekli mekanik klavye arıyorum arkadaşlar.
Asus rog strix rx switch nasıldır. Nx wireless olanı vardı iade etmiştim sıkıntılı diye var mı başka önerisi olan acaba bu fiyat bandında ?
Başlıkta ki gibi tam boy red switch bilek destekli klavye arıyorum arkadaşlar. Geçen haftalarda rog strix scope deluxe wireless aldım ghosting den dolayı bugün iptal ettim. 2k civarı güzel bir klavye arıyorum önerilere açığım..
Arkadaşlar geçen incehesap gaming gecesin de bu ürünü aldım. Lakin dün elime ulaştı ama ara ara geç algılama oluyor bazen de tuş basılı kalıyor aynı tuşa basınca düzeliyor tek bir tuş da değil her tuşta olma ihtimali var bunun bir çözümü var mı acaba ? Yoksa direk iade mi etmeliyim ?
Arkadaşlar durduk yere klavye bozuldu idarelik bir klavye mevcut acelem yok sessiz klavye arıyorum ama şuan iyi bir markanın Red swtich klavyeler 1kdan başlıyor bilek destekli sessiz bir klavye önerir misiniz
Arkadaşlar işten geldim sabah 4 5saat kullandım klavyeyi yattım kalktığım da klavye çalışmıyordu usb çıkartıp takıyorum ilkinde ışık yanıyor sonra sönüyor ve klavye çalışmıyor acaba bozulmuş mudur yoksa başka bir sıkıntı mı var acaba ?
Fiyat şuan Abdullah'ın monitör indirimi altında 400tl ye geliyor red switch aoc marka olması nasıldır pek bi inceleme bulamadım sadece forumdan bi arkadaş incelemiş 1 sene önce bir tek space tuşundan yay sesi geldiğini söyledi.Ayrıca Outemu switch iyi değil veya chery den sonra iyi gelyiro falan...
https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-ra05-k3-drd-red-switch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye_u11136
Red switch klavye arıyorum fiyatına göre nasıldır daha uuguna bulunabilir mi? Bazı arkadaşlar tuf serisinden uzak durun diyorlardı ama sizd de danışmak istedim