Arama sonuçları: *

1. TRHasan

250TL Klavye Önerisi

250 tl bütçem var bi klavye arıyorum mağlum piyasayı unuttuk. Şimdiden teşekkürler
  2. TRHasan

Klavye Ayarlarım Bozuldu Nasıl Düzeltirim?

Biraz önce şoktaki klavyeyi aldık ilk başta sorunsuz çalışıyordu sonra bi anda klavye ayarları bozuldu (bir tuşa basıyor başka çıkıyor Mesela a'ya basıyor a yazması gerekirken siliyor Şuan eski klavyeden yazıyorum ve böyle bir sorun yok. Yardım edişn
  3. TRHasan

Trust 22507 GTX 830-RW Avonn VS GameNote KB487L

Trust 22507 GTX 830-RW Avonn VS Gamenote KB487L Bu ikisinden hangisi daha iyi? Hangisi daha iyiyse bütçemi arttırabilirsim bu ikisinden birini arttırramassam şoktakini alacağım.
  4. TRHasan

70-80TL klavye önerisi (Şok vs Bim)

Şoka klavye geliyor ancak bimdeki mi yoksa şoktaki mi kararsız kaldım Normalde Gamenote alacaktım ama Rampage SMX-R44 fare almaya karar verdim bu yüzden klavye için ayırdığım fiyat düştü. Sizce şoka gelen Klavye mi? Bime gelen klavye mi? Yada 70-80 arası bir klavye de önerebilirsiniz.
  5. TRHasan

GameNote KB487L Mi? GB G59K MI?

GameNote KB487L Mi? GB G59K MI? Hangisi daha iyi Gamenote KB487L Kablolu RGB Gaming Klavye | Game Garaj GameBooster G59K Frontier Rainbow Aydınlatmalı Membrane Gaming Klavye | ITOPYA
  6. TRHasan

GameBooster G59K Alınır mı?

GameBooster G59K Alınır mı? Bütçe 100 GAMEBOOSTER G59k Frontier Rainbow Aydınlatmalı Membrane Gaming Klavye Gb-g59k | Trendyol
  7. TRHasan

65 tl civarı Klavye önerisi

65tl var şuan klavye bakıyorum. L
Top Bottom