Arama sonuçları: *

1. Quepardo

5000 tl civarı klavye önerisi lazım

Dostlar klavyem eskimeye başladı ben de bakınmaya başladım Mümkün olduğu sürece tam klavye olması tercihim Beyaz olursa daha güzel olur kasa beyaz olduğu için ama şart değil 5000 civarı bütçe düşünüyorum Önerilerinizi bekliyorum
  2. Quepardo

Beyaz Tam Boy Bi̇lek Destekli̇ Klavye Ariyorum

Dostlar red switch beyaz bilek destekli ve mini tkl vs olmayan tam boy beyaz klavye arıyorum var mıdır böyle bir şey yurtdışından sipariş etmek sorun olmaz benim açımdan güvenilir olduktan sonra Şu an k70 mk2 rgb kullanıyorum Beyaz sistemden dolayı beyaz ekipmanlara geçmek istiyorum ama...
  3. Quepardo

Gamebooster fire storm a geçilir mi

Dostlar corsair k70 mk2 rgb kullanıyorum şu anda klavyeden çok memnunum aslında ancak yılların verdiği yıpratma sağ olsun bazı tuşların ledleri sorunlu ve h-k gibi bazı tuşlar çift basma gibi şeyler yapıyor Bir de beyaz sistem topladım uyum olması için gamebooster fire storm almayı düşünüyorum...
  4. Quepardo

Corsair k70 mk2 rgb profil resetleniyor gibi

Dostlar bende k70 mk2 rgb klavye var normalde spiral rainbow modunda kullanıyorum ama bazen durduk yere pembe renge dönüşüyor uygulamada spiral gözüküyo ve değiştirsem de etki etmiyo müdahale edemiyorum usb çıkar tak yapınca anca kendine geliyor bunun sebebi nedir çözümü nedir yardımcı...
  5. Quepardo

2. El klavye alırken nelere bakmalıyım

Merhabalar hydra r7 klavyesini sesinden ötürü değiştirmeye karar vermiştim bugün k70 rgb mk2 buldum garantisi bitmiş fatura kutu var nelere bakmalıyım
Top Bottom