Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

Manyetik(Hall Effect) Switch'li Klavye Önerisi

Bütçe 7000 diyelim. %75 klavye bana yeterli diye düşünüyorum. Mümkünse bana kolaylık yaratması açısından Türkçe keycap alma fikrim var. Beyaz bir klavye bakıyorum. Kablosuz model varsa güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum.
  2. StrangerIX

Türkçe, Beyaz Full Klavye Arayışı

Tam da böyle bir klavye arıyordum ama fiyatından ve alıp almamaktan emin olamadım. https://amzn.eu/d/1EtKw9g Nasıl bir ürün sizce? Almalı mıyım bu fiyata? Yoksa başka öneriniz var mı bu fiyat aralığında?
  3. StrangerIX

Beyaz- Kablosuz-Türkçe Klavye var mı?

Full klavye tercihimdir ama değilse de sorun değil, alışırım. Beyaz-Gri karışımı falan da olabilir. Piyasada varsa söylediğim, paylaşırsanız sevinirim. Bütçe sınırı yok.
  4. StrangerIX

Beyaz,mekanik,kablosuz full klavye piyasada var mı ?

Bütçe sınırsız varsayın. Beyaz renk,mekanik(switchleri iyi olan),kablosuz full klavye bakıyorum. Piyasada mevcutsa bu önerilerinizi bekliyorum. Aradım ama doğru düzgün sonuç bulamadım. RGB si varsa o da olur.
  5. StrangerIX

Beyaz Kablosuz Klavye Önerisi

Bütçe sınırı yok. Sadece ürün seçimi konusunda pek fikrim yok. Uzunca bir süre konsolda oynadım ve artık klavyeye geçiş yaptım. Beyaz kablosuz güzel bir klavye arıyorum. Bana özellikleri ile avantaj sağlayacak bir klavye de olabilir bu. Full klavye , TKL , %60 vs. tüm önerilerinize açığım...
Top Bottom