Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Akko Monsgeek M1 v5 Yüksek Gecikme ve Çift Tıklama Sorunu

Toplamda 4-5 aydır M1 v5 kullanıyorum. son 2 aydır da parlaklık artırmak için yazılım güncellemesi yapılmış haliyle kullanıyorum. 1-2 aydır aslında switchlerin içleri tozlu veya kirli olmamasına rağmen ama bazen çoğu tuşta çift tıklama oluyor. 2. ve en önemli sorun ise şu, 2 gün önce kablosuz...
  2. C

Yardım Epomaker Ürün Önerisi (Switch, stabilizer set, kablo vs.. )

Bu tarzda pahalı olmayan veya fp olarak neyi veya hangi switchi önerirsiniz ? https://epomaker.com/products/cidoo-mint-switch-set https://epomaker.com/products/epomaker-stabilizers-set?variant=44150747758900
  3. C

Yardım 2000-2500 TL Klavye Önerisi

Arkadaşın klavyesi vefat etti o yüzden yeni bir şey bakıyoruz. Güncel modeller hakkında pek bilgim yok ama bu modeller hala cazip duruyor. ek olarak yön tuşları olması gererkiyor. Manyetik switch de olabilir ancak fun60'larda yön tuşu yok. Neler Önerirsiniz ...
  4. C

Yardım Monsgeek M1 V5 Pil süresi

Bir süredir M1 kullanıyorum. İlk aldığımda kablosuz kullanmıştım sonradan kabloluya geçtim, şimdi yine kablosuz kullandım bir süre. Klavye her gün yoğun kullanılıyor ve rgb hep fullde . Şöyle bir durum var ilk aldığımda hiç şarj etmeden 3 gün boyunca 10'da 6'lık şarjı vardı 5'e düşmesi 3 gün...
  5. C

Yardım Monsgeek M1 vs Darmoshark Top75 HE

Aralarında kaldım M1 çok iyi diye biliyorum ama top75 de hall effect klavye. Hall effect klavyeler hakkında pek bir bilgim yok. Sadece pahalı olduklarını biliyorum. Hissiyat veya kalite olarak nasıldır ? Ayrıca klavyede hall effect gerekli midir ? Hangisini tercih etmeliyim. Bunalrın dışında...
  6. C

Yardım Akko 5075B Dracula Castle Sorunlar (Şarj girişi, Rgb, ses tekerleği)

Akko 5075B Dracula Castle klavyeyi yeni aldım 1 gündür kullanıyorum. Kalvye dracula switch versiyonu. Tam aradığım klavyeyi buldum derken bazı sıkıntılar olduğunu gördüm ve hem bu 5075b plus modeline sahip kişilerde hem de Başka akko klavyelerde durum nasıl merak ediyorum o yüzden akko kullanan...
  7. C

Yardım Normal ve Sessiz Switch Önerisi

Akko 5075b klavye kullanıyorum. yurtdışından kendim switch getireceğim. Bir set normal bir set de sessiz switch istiyorum. Aklımda normal switch olarak akko piano switchler var. Sessiz switch olarak da pek bir bilgimyok outemunun sessiz switchleri var ama o temudan alınıyor zaten. bunun dışında...
  8. C

Yardım Hotswap / Custom / Sessiz Klavye Önerisi

Bir ara forumda biri yazmıştı. Sessiz klavye isteyenler Hotswap bir klavye alıp outemu lemon switchler ile değiştirmeyi öneriyordu. msi gk50 kullanıyorum 2 yıldır, red switchlerin bile sesli olduğunu düşündüğümüzde kafam şişti artık. redragon k586 klavyede switchlerin çıkabileceği söylenmiş...
  9. C

500tl civarı klavye önerisi

400-700tl arası klavye arıyorum. birkaç tane buldum fakat farklı seçeneklere de açığım. Msi gk50 ve Logitech g-512 romer-g arasında kaldım. Msi 520tl, logitech 570tl. Logitechteki switchler hakkında pek bilgim yok güzel midir ? Önerilerinizi bekliyorum...
  10. C

Öneri Gigabyte Aorus K1 ve Öneri

incehesapta bu klavye 600 tl. Cherry mx ve kaliteli bir yapıya sahip bu klavyeyi önerir misiniz ? Normalde Gamepower Ogre alacaktım ama bunu gördüm birazdaha fazla verip sağlam bir şey almak mantıklı gözüktü. Ek olarak xpg summoner vardı indirime girip 600'e düşerse o da çok güzel bir tercih...
  11. C

max. 400tl klavye önerisi (ogre/pusat k3)

Merhabalar, max 400tl olacak şekilde klavye arıyorum aklımda gamepower ogre ve moster pusat k3 var fakat k3'de red switch yok. Red olması benim için daha iyi olur. k3'deki özellikler de çok güzel. Kur Daha fazla artmadan almak istiyorum ama yakında kara cuma var beklemeli miyim ? Şu an elimde...
  12. C

Gamepower Ogre Basmama Sorunu

Merhabalar, 2-3 hafta önce internetten gamepower ogre sipariş ettim ve 2 haftadan beri kullanıyorum. Bir şey farkettim A ve J tuşları bazen basmıyor. Ard arda a ya basıyorum ilk basışım bazen işlemiyor ama sonrakilerde sıkıntı olmuyor. Bu yazıyı yazarken bile 1-2 kere A tuşuna bazmamazlık...
  13. C

Yardım Mekanik klavye switchleri zamanla gevşer mi ?

Merhabalar, mekanik klavyelerde uzun kullanım sonrası switchlerinde gevşemeler yumuşamalar olur mu ? Olursa ne kadar farkeder ? Mesela 2 yıl kullanılmış bir cherry mx switchli klavyede sorun yaşar mıyım ?
  14. C

2 yıllık Corsair K70 LUX RGB alınır mı?

İnternetten klavye araştırırken ikinci el Corsair K70 LUX RGB MX Red Switch ilanına denk geldim. Öncelikle fiyatı 500 TL ve pazarlıkla biraz indirebilirim. Buna karşın arkadaş az kullandığını yazmış ama bana 2 yıl kullandığını söyledi bana ve garantisinin yeni bittiğini söylüyor. İlana "hiçbir...
Geri