Arama sonuçları: *

1. B

Bilgisayar Klavye Sürücüsünü Yüklemiyor

Merhaba. Win 7 home basic isletim sistemli eski bir bilgisayar var. Bu bilgisayar 3 klavye takmayi denedim 3unun de sürücülerini yüklemeye çalışıp başarısız oldu diyor. Nedenini anlamadım. Sürücü bul dediğimde de bulmuyor. Ne yapabilirim? @Emir Aydın
  2. B

Rusça İçin Kiril Alfabesi Klavye Lazım

Merhaba. Rusça yazmak için Kiril Alfabesi klavye var mı? Yurt dışı olmazsa iyi olur. Çıkartma istemiyorum klavye olacak. uygun fiyatlı olursa tadından yenmez.
  3. B

XPG Membran Klavye Nasıl ?

Arkadaşlar tam bütçeme uygun. Nasıl bir klavye? Herhangi bir sorunu var mı? Alınabilir mi? https://www.amazon.com.tr/dp/B07MDK91MS/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_R3BHFbQEQRTVE @Tost Kayaoğlu
  4. B

Razer Chrome Lite Nasıldır?

Arkadaşlar Razer Chrkma Lite nasıldır? Kullanan varsa herhangi bir problemi var mıdır? 1602343072 Bu arada 2. El 230tl gibi bir fiyata alacağım. 1602343220 @Tost Kayaoğlu @crazyreign @Keremm @keremcnsz24 Hocam bilginiz var mıdır? Alınabilir mi?
  5. B

200 TL Klavye Önerisi

Merhaba arkadaşlar, 200tl ye bildiğiniz güzel ve kaliteli Beni uzun süre götürebilecek bir Membran klavye var mı? RGB şart değil. Hatta ışık olmasa da olur.
  6. B

Msi Vigor Gk60 Red switch

Arkadaşlar bu ürün nasıldır. Sadece kırmızı aydınlatmaya dahil ama benim acimdan sorun tekil etmiyor. Sağlam ürün müdür? 1601207781 Kullanan varsa yardımcı olabilir mi lütfen??
  7. B

Trust GXT890 Cada Red switch

Arkadaşlar Trust GXT890 Cada nasıldır? Fiyatına değer mi?
  8. B

300-350 Tl Red switch Klavye

Merhabalar normalde klavye için 600tl gibi bir bitce artırmıştım fakat webcam almam gerekti . Önerebileceğiniz 300-350tl civarında red switch mekanik klavye var mı? Yoksa logitech g213 mu almalıyım?
  9. B

CM CK350 vs Alienware Pro AW768

Soru başlıkta arkadaşlar. Sizce hangisi?
  10. B

Logitech G213 vs Monster K3

Soru başlıkta. Sizce hangisi arkadaşlar??
Top Bottom