Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

XPG Summoner Klavye Kendi Kendine Kapanıyor

Klavye aniden kapanıyor ve tekrar açılıyor. O süreçte a tuşu takılı kalıyor ve sürekli a tuşuna basıyor. Klavyeye hiçbir şekilde müdahale edemiyorum. Kablolarını sök tak yaparsam anca öyle düzeliyor. Alalı 2 yılı geçtiği için garantiye gönderemem. Sorun nedir?
  2. CesarVialpando

Klavyemde Büyük Tuşlardan Gıcırtı Sesi Geliyor

XPG Summoner red switchli klavyemdeki büyük tuşlardan gıcırtı sesi geliyor. Küçük tuşlardan gelmiyor bu ses yalnız. Ne yapmalıyım?
  3. CesarVialpando

XPG Summoner Sorun Var Gibi

Klavyenin ışık modlarında geçiş yaparken gökkuşağı modunda bir tuhaflık farkettim. Tuşların bazıları söndü. Sonra düzeltmeye çalıştım ve birkaç kez daha ışık modları arasında geçiş yapmaya başladım. Bu anda klavyenin programı da arka planda açıktı. O anda bütün ışıklar söndü ve bu kez tuşlar...
  4. CesarVialpando

1000 TL Verdiğim Klavyenin Bilek Desteğinin Mahvolması

Siz siz olun, asla ama asla evde küçük bir kardeşiniz varsa pahalı oyuncu ekipmanı almaktan kaçının. 5 gün önce aldığım klavyenin bilek desteğinin son hali... Bundan önce de Logitech G102 mousuma kahve dökmüştü ve mouse bozulmuştu.
  5. CesarVialpando

3 Klavye Arasında Kaldım.

Kullanmakta olduğum Gamenote klavyenin işi bitti sayılır, bu yüzden ben de yeni bir klavye arayışına girdim. Nasipse bu cuma alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Ya da sizlerden de en fazla 1100 TL olacak şekilde red switch klavye önerisi alabilirim...
  6. CesarVialpando

Maksimum 1000 TL Mekanik Klavye Önerisi

Soru yukarıda. Gamenote dışındaki bütün önerilere açığım. Red switch olması ekstra bir artı olur.
  7. CesarVialpando

400 TL Klavye Önerisi

Gamenote dışındaki önerilere açığım. Mekanik olması şart değil. Kaliteli olsun yeter.
  8. CesarVialpando

1000 TL Mekanik Klavye Önerisi

Switch türü farketmez. Kaliteli olsun yeter.
  9. CesarVialpando

Klavye Garantisi ile İlgili Sorum Var

Gamenote Kb432l mekanik klavyeye sahibim. Bu klavyenin tuşlarında son 2-3 aydır ara ara temassızlık ve led patlamaları var. Bir yarım saat önce Cs:Go oynayayım dedim fakat bu sefer de w tuşu temassızlık yaptı ve ara ara basmadı. O anda klavyenin yükseltme ayağı açıktı. Ben de o sinirle klavyeyi...
  10. CesarVialpando

Gamenote Kb432l Sorunlar Silsilesi

Ben bu klavyeyi Nisan ayında aldım ve o zamandan beri (8 ay) kullanıyorum. Fakat yaklaşık 1 ay önce klavyede birkaç tuş basmamaya başladı. Yaklaşık 1 hafta sonra ne hikmetse tuşlardaki basmama sorunu gitti, bu sefer de yerini led sönmeleri aldı. Her hafta bir tuşun ışığı sönüyor desem yalan...
  11. CesarVialpando

120 TL Klavye Önerisi

Arkadaşım için bir klavye arayışındayım. Işıkları iyi yanmalı ve mümkünse bilek desteği olmalı.
  12. CesarVialpando

Hangi Klavyeyi Almalıyım?

Merhabalar yakın zamanda bu iki klavyeden birini alacağım ama hangisini alacağıma karar vermedim. Hangisini almam gerektiğini nedenleriyle birlikte söylerseniz sevinirim. İyi forumlar...
  13. CesarVialpando

Bu Klavyelerden Hangisini Almalıyım?

Sizce hangi klavyeyi almalıyım? Başka önerileriniz varsa onlara da açığım. En fazla 400tl olması şartıyla. https://www.aykom.com.tr/urun/gamenote-hv-kb432l-kablolu-mekanik-gaming-klavye?gclid=Cj0KCQjwvYSEBhDjARIsAJMn0likuuWKThA_kSLDi-qXcUJwn0V8g9t2rl6BF9JUnqmFbmfW8yIPZ3saAg0iEALw_wcB...
Geri