Arama sonuçları: *

1. lerensavasl

300-350TL Arası Red Switch Klavye Önerisi

Bulamıyoruz agaaa :) Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  2. lerensavasl

Gamakay MK61 Fabrika Ayarlarına Sıfırlama

MK61 'in yazılımını fabrika ayarlarına nasıl alabilirim? Daha doğrusu klavyeyi. Çünkü programı ya ben düzgün kullanamıyorum, ya da program sıkıntılı ve ışıkları sürekli kafayı yiyor. Zarar vermesinden çekiniyorum. O yüzden fabrika ayarlarına sıfırlamak istiyorum. Işıkları kafayı şöyle yiyor...
  3. lerensavasl

ESC Görevini Yapmıyor

ESC Çalışmıyor ama FN+ESC kombinasyonu ile tırnak işareti " yapabiliyorum. Klavye: Gamakay MK61. Bu problemi nasıl çözebilirim? Daha şimdi farkettim 15-20 dakika önce falan çalışıyordu.
  4. lerensavasl

Öneri Lütfen Araştırmadan Klavye Almayın.

Bu konuda hiçbir şey yazmıyorum. Sadece klavye alırken araştırmanız gerektiğini anlatan bir konu. Şeklini şemalini beğenip almayın. Biri önerdi diye almayın. ve unutmayın, araştırmak; forumda konu açmak değildir. Teşekkürler. (resimdeki klavyeler çok önerilen, çokça ismi geçen klavyeler. Asla bu...
  5. lerensavasl

Banggood'dan Alışveriş Hakkında Bilgi

Arkadaşlar Allah'ın izniyle bugün resimde gördüğünüz klavyeyi alıyorum. Ancak bu benim Çin'den ilk alışverişim. Nasıl yaparım, neler olur, süreç nasıl ilerler falan hiç bilmiyorum. Bu sebeple sizden minik bir rehber rica ediyorum. Fotoğraf fotoğraf çok güzel açıklayacağım. Sorularıma geçiyoruz...
  6. lerensavasl

%60 Red Switch Klavye Önerisi

Arkadaşlar Numpad kısmı olmayan, Red switchli ve RGB bir mekanik klavye arayışlarındayım. Sizin de yardımcı olmanızı istiyorum. Bütçem 350TL ama 400TL'ye kadar çıkabilirim. Bu fiyatlarda olacak şekilde bildiğiniz, sağlamlığından kalitesinden emin olduğunuz, belki kullandığınız belki çok...
  7. lerensavasl

Rampage Exhero Red Switch Alınır mı?

Arkadaşlar Rampage Exhero nasıldır? Kullananınız var mıdır? Alınır mı? Gayet güzel bir klavyeye benziyor. Red switch, yazılım ve makro desteği var, RGB, telefon tutacağı, özel 5 adet makro tuşu falan derken gayet dolu dolu bir klavye gibi. Ne düşünüyorsunuz? Bu fiyatta başka ne önerirsiniz...
  8. lerensavasl

DA Klavye Uzun Kullanım Testinde Sizce Hangi Klavyeler Olur?

Arkadaşlar Abdullah abimiz bu videonun 2.sinin gelmekte olduğunu söyledi. Sizce hangi ürünleri incelemiştir? Siz hangi ürünlerin uzun kullanım testini beklemektesiniz? Şahsen ben Ogre RGB'yi bekliyorum. Diğer klavyelerine göre tuş basmama problemlerinin olmadığı yönde konular var ve suni bilek...
  9. lerensavasl

Hydra R6 RPG PRO vs Saber RGB vs Ogre RGB vs Diğerleri...

On numara başlık. Ben zaten cevabı bildiğimi düşünüyorum. Ama sizlerden uzun kullanım yorumları almak için bu konuyu açıyorum. Bu 3 klavye yerine önerebileceğiniz 350-400TL bandında Red Switchli klavyeleri de beklerim...
  10. lerensavasl

Kullandığınız Klavyeler ve Yorumlarınız Neler?

İyi akşamlar hepinize arkadaşlar. Hiçbir şey farketmeksizin kullandığınız klavyeler ve yorumlarınızı belirli başlıklar altında yazmanızı rica ediyorum. Bu hem benim için, hem de ileride klavye araştıracak insanlar için çok iyi bir data oluşturacaktır. Başlıklarımız; 1-) Mekanik mi yoksa Membran...
  11. lerensavasl

HYDRA R6 RGB Nasıldır?

İyi günler arkadaşlar. Klavye hakkında kullanıcıların yorumlarını bekliyorum. Karşılaştığınız problemleri yazarsanız sevinirim. Donanım Arşivi videosunda CTRL'nin zıplayıp yerinden çıktığını gördük ve 1 sene kullanımdan sonra bunun başına geldiğini söyledi. Siz ne zamandır kullanıyorsunuz...
  12. lerensavasl

Philips Spk8614 Uzun Kullanım Testi

İyi günler. Bahsettiğim klavyeyi kullanan arkadaşlar uzun kullanımda yaşadıkları şeyleri söyleyebilirler mi? Ne gibi problemlerle karşılaştılar? İzlediğim bir videoda tuşların çok sesli olmasından şikayetçi olunmuş ama ben red switch alacağım için böyle bir problemle karşılaşacağımı sanmıyorum...
  13. lerensavasl

Rampage RMK-GX7 Strike Alınır mı?

https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/rampage-rmk-gx7-strike-rainbow-aydinlatmali-q-red-kirmizi-switch-gaming-oyuncu-mekanik-klavye_pdp_611526101?utm_source=akakce&utm_medium=ocs&utm_campaign=standard&utm_content=standard&v=1.53.5 Bu bütçede mekanik klavye araştırmalarıma devam...
  14. lerensavasl

OGRE RGB vs KB R90 Orion Uzun Kullanım Testi

Bu klavyeleri kullanan arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim. Kaç aydır kullanıyorsunuz? Ne gibi problemlerle karşılaştınız? Genelde Rampage ürünlerinin uzun kullanımlarında tuşlarda fırlama problemi olduğunu, Gamepower'da ise tuşların basmama problemi olduğu söyleniyor. Ne diyorsunuz...
  15. lerensavasl

300TL'ye Red Switch Mekanik Klavye Önerisi?

Güncel kur ve piyasa ile önerilerinizi bekliyorum. Membran önermeyin. Mavi Switch önermeyin. Fiyatımı arttırmamı söylemeyin. Teşekkürler.
  16. lerensavasl

Motospeed CK61 Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. Gördüğünüz klavye sizce alınır mı? Motospeed vaktinde çok popülerdi. Herkes alıyordu. Ayrıca bu klavyeyi alsam Aliexpress'ten ne zamana kadar gelir? Ekstra bir ücret ödemem gerekir mi? Ödemeyi TL bazında mı yoksa dolar üzerinden mi yaparım? Kartımdan TL çekiyorlar mı yoksa...
  17. lerensavasl

Gamepower Ogre Rainbow'da Yazılım Desteği Var mı?

Arkadaşlar soru çok açık. Ogre RGB modelinde yazılım desteği var ve her tuşa makro atayıp, renk modlarını düzenleyip, hz değerini arttırıp azaltabiliyorsunuz. Rainbow modelinde bu destek var mıdır? Kullananlar cevap verirse sevinirim. Teşekkürler. 1606242751 Arkadaşlar bu konu hakkında hiçbir...
  18. lerensavasl

Gamepower Ogre RGB vs Rampage KB R90 Orion vs JD 610S

Arkadaşlar araştırmalarıma devam ederken sizlere de sormadan edemiyorum. James Donkey 610S modeli aklıma yatmışken, red switch olan modelinin hiçbir yerde stoğu olmamasına üzüldüm. Klavyeyi kara cuma döneminde alacağım için belki stoklar yenilenebilir veya kara cumada red switch stoğa girerek...
  19. lerensavasl

James Donkey 610S vs Gamepower Warlock

Biliyorum bu konuda çok başlık var ama hiçbirinde fikir birliği yok. Kullanıcılar kendi yorumlarını objektif yaparsa sevinirim. Bazı adam oluyor, kendini pişman etmemek için övüp duruyor :) Benim bütçem çok kısıtlı. Alabileceğim ennn ucuz mekanik klavyeyi arıyorum. Red switch olsa daha iyi olur...
  20. lerensavasl

36 Tuşlu Mekanik Klavyeler Alınır mı?

Sizce 36 tuşlu mekanik klavyeler alınır mı? Verilen parayı hak ediyorlar mı? Artı ve eksi yönleri neler? Günümüzde mekanik klavyeler çok pahalı ve arada yarı yarıya fiyat farkı olduğunu gördüm. Bende zaten laptopta kullanacağım için klavyenin geri kalan yerleri şart değil. Ama aldığım üründen...
Geri