Arama sonuçları: *

1. U

Bilgisayarı Kapattığım Halde Klavye ve Mouse Çalışıyor

Merhabalar. Yeni bir sistem aldım. Bilgisayarı kapattığım halde mouse ve klavyenin ışığı yanmaya devam ediyor, geceleri rahatsız ediyor. Bir çözümü var mı acaba bunun?
  2. U

Donanım Arşivi Son Klavye Videosu

Son videoda belli bir süre kullanılmış klavyelerin şuanki durumlarından bahsetti. Özellikle gamepower klavyelerinde bir süre sonra çınlama sesi sorunu olduğu görüldü. Bu çınlama sesleri çok rahatsız edici bir ses mi? Bende Gamepower Ogre almayı düşünüyordum. Bu videodan sonra alıp almamak...
  3. U

Klavyem Sürekli + Tuşuna Basıyor

Tuşu takıp çıkarıyorum yine olmuyor, sürekli + tuşuna basıyor. Ne yapmam gerekiyor? Klavyeyi aldığımdan beri baya format atmışlığım vardır, virüsle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bilgisayar açılışından 10 15 dakika sonra kendi kendine düzeliyor ama yinede can sıkıcı bir sorun.
  4. U

Klavyem Sapıttı, Kendi Kendine Tuşa Basıyor.

Yeni Everest kb-x88 klavye aldım. Klavye kendi kendine + tuşuna basıyor. Ya yazı yazarken aralara geliyor yada sürekli basılı tutarmışcasına basıyor. Klavyenin numpad kısmındaki + tuşuna basıncada çalışmıyor. Klavyeyi çıkarınca laptobun kendi klavyesinde böyle bir sorun olmuyor. Yardımcı olur...
  5. U

RGB aydınlatmaların ömrü ne kadar oluyor?

Klavye kategorisinde açtığıma bakmayın uygun konu bulamadım. Genel olarak rgblerin ömrü ne kadar oluyor? Klavye olur mouse olur fan olur farketmez, merak ettim
Geri