Arama sonuçları: *

1. sezer3636

Mekanik klavye tuş bozuldu farklı switch kullanabilir miyim?

Gamepower ogre klavyem var d tuşum basmamaya başladı. Hiç kullanmadığım scrl tuşuyla havya ile değiş tokuş yaptım. Oyun oynarken en çok kullandığım tuşlar asdw bunları değiştirebileceğim daha kaliteli tuşlar satılıyor mu? 3 pin yazan tuşlar gördüm benim klavyede tuş başı 2 pin var.
  2. sezer3636

Keycap için Epoksi reçine karışımı en iyi nasıl yapılır?

Reçine ve sertleştiriciyi karıştırmaya başlayınca yavaşta olsam hızlıda olsam sürekli baloncuklar oluşuyor. Tahta ve metal çubuk kullandım durum aynı. Şu karışımı nasıl hazırlıyorlar baloncuk oluşturmadan?
  3. sezer3636

İlk reçine keycap tecrübem nasıl olmuş?

Sabır çok önemli tabi ama sabır gösteremedim tam kurumadan kalıptan çıkardım. Ve baloncuklar çok fazla şu karışım işini çözemedim baloncuk oluşturmadan. 5.56 fişek çekirdeğiyle bir tasarım oluşturdum. Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz?
  4. sezer3636

reçine keycaps için tavsiyeniz var mı?

silikon kalıp ve reçine seti satın aldım. youtubede bir kaç video izledim ama ilk deneyimim olacağı için tecrübesi olan arkadaşlar varsa tavsiyelerini dinlemek isterim. şunlar gibi tasarımlar oluşturmak istiyorum.
  5. sezer3636

inca şans çarkından hediye kazandım hediye gönderilir mi?

şans çarkından mekanik klavye çıktı sizce gönderirler mi?
  6. sezer3636

RGB Klavye tuş soyulmaları nasıl önlenir?

yeni bir membran klavye aldım. (rampage kbr63) fiyatına göre özellikleri iyi bir klavye sesli tuşları da sevmiyorum zaten, benlik bir klavye. fakat tuşlarda ki deformeyi zamana bırakmadan görünmeyen bir kısımda deforme uyguladım ve en ufak çizikte bile boyanın çok dayanıksız olduğunu gördüm...
  7. sezer3636

Rampage kb r63 stage nasıl bir ürün

fiyat ve görsellik olarak hoşuma gitti. kullanan fikri olan arkadaşlar var mı. dayanıklı mı. tuş yıpranması oluşuyor mu felan yardımcı olursanız sevinirim. n11.com'dan Rampage KB-R63 STAGE Usb Kablolu RGB Işıklı 4 Makrolu Ses Mik Çıkışlı Oyuncu Q Klavye seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde...
Top Bottom