Arama sonuçları: *

1. MuratTheFounderOfGariban

🔥🔥Gamenote KB857L | Bubble + Tape Mod 🔥🔥

Elimde ki tüm klavyeleri sattığım için emekter KB875L'ye geçmiştim Ajazz AK680 gelene kadar, dedim bunu da kuru kuru kullanmayayım ufaktan bir modlayayım. Klavyenin vanilla hali bu şekilde hiçbir ekstrası yok Önce keycapleri söküyorum ve tozları temizliyorum. Ufak bir temizlik + Bubble ve...
  2. MuratTheFounderOfGariban

Huano Switch Kullanan Rampage Klavye

Subanallah ilk defa görenler layık
  3. MuratTheFounderOfGariban

Yardım GAMAKAY'in sitesinden MK61 Almak?

Biliyorsunuz şuan MK61 Banggood'da 1400 tl + vergi ile 1800 tllere geliyor (Yellow switch) Fakat kendi sitesinde 1100 TL civarına geliyor shipping ile beraber. Buna ne kadar vergi çıkacağını nasıl öğrenebilirim?
  4. MuratTheFounderOfGariban

Yardım Güncel olarak en ucuz hot swap klavye hangisi?

En ucuz hot swap klavye hangisi ise onu alacağım da, önerisi olan var mı? switch keycap vs farketmez
  5. MuratTheFounderOfGariban

Öneri 180 TL'ye Klavye,mouse,Kulaklik aldım!Siz nasıl alabilirsiniz? Kesinlikle Bakın!

Merhabalar yine ben! Bildiğiniz gibi en son kendime 1000 TL'ye ddr4 bir sistem toplayıp bunu size sunmuştum ve olumlu yanıtlar almıştım. Bu gün de size aynı şekilde aldığım klavye kulaklık ve mouse üçlüsünü göstermek ve bir kaç tüyo vermek istiyorum. Aldığım ürünleri kanıtları ile beraber...
Top Bottom