Arama sonuçları: *

1. I

Mekanik klavye arıyorum

Arkadaşlar bir türlü istediğim klavyeyi bulamıyorum medya tuşlarının olmasını istiyorum örneğin sesi kapatıp açma ileri ve geri alma gibi herhangi. Bir switch tercihim yok mekanik olsun membran olmasın yeterli çoğunlukla Valorant oynuyorum hikaye oyunlarını zaten Gamepad ile oynuyorum o bütçem 3...
  2. I

Numpad li mekanik klavye arıyorum

Arkadaşlar bir türlü istediğim klavyeyi bulamıyorum medya tuşlarının olmasını istiyorum örneğin sesi kapatıp açma ileri ve geri alma gibi herhangi. Bir switch tercihim yok mekanik olsun membran olmasın yeterli çoğunlukla Valorant oynuyorum hikaye oyunlarını zaten Gamepad ile oynuyorum o bütçem 3...
  3. I

1.5k mouse önerisi (kablolu)

arkadaşlar kablosuz sevmiyorum ve fazla tuşlu yada büyük mouseleri sevmiyorum sade elime tam oturucak çoğunlukla fps oyunları oynuyorum
  4. I

2k bütçe klavye mekanikk yada membran gaming

arkadaşlar kablosuz sevmiyorum veya numpadsiz 2k bütççeye en iyi f/p ne alabilirim
  5. I

2k klavye önerisi membran yada mekanik

arkadaşlar max bütçe 2000 tl logitech 213 düşünüyordum ama membran olduğu için kötülediler bilinmedik marka sevmiyorum en azından bilindik yada membran sıkıntı çıkarmicaksa düşünebilirim sizce ne alabilirim ?
  6. I

arkadaşlar philips SPK8614 iyi mi? acil alıcam çünkü

arkadaşlar acil söleyin alıcam hemen
Geri