Arama sonuçları: *

1. Gerçek Walter White

40TL Civarı Klavye Önerisi

bütçe az daha aşılabilir Sanayide kullanacağım az dayanıklı,hemen bozulmayan bir klavye. RGB olmazsa iyi olur kullanmayı planlamıyorum.
  2. Gerçek Walter White

şoka gelen philips klavyenin tuşları sert

az önce aldım eve geldim taktım deniyorum ama tuşlarına basmak için kuvvet uygulamak grekiyor normal mi ? kuvvet derken diğer kullandığım klavyelere göre bayağı yüksek bir basınç istiyor
  3. Gerçek Walter White

James Donkey 610s mi philips momentum mu ?

arkadaşlar aralarındaki fiyat farkını saymayın jd mekanik diye bana yakın geldi ama hemen bouzlur diye korkuyorum hemde haxballı piranha(a101 e gelen)klavyesinde oynamaya calıstıgımda çok kötü oynamıştım elim alışamamıştı elim laptop klavyesine alıştı forumda philipsi alırım diyenler oldu. pek...
  4. Gerçek Walter White

Klavyemdeki bazı tuşlara bastığımda farklı karakterler yazıyor

nasıl düzeltilir üstteki 2yazıdan zaten anlaşılır
  5. Gerçek Walter White

James Donkey 610s 299 tl'ye alınır mı ?

299 tlyi hakediyor mu? uzun süre idare eder mi beni (2-3) yıl. redragon düşünüyordum ama numped kullanıyorum alışamam diye düşündüm.
  6. Gerçek Walter White

num pedsiz klavye alışma

arkadaşlar klavyemde sayı işlerini hep num pedten hallediyorum ve yeni klavye arayış içersindeyim bütçemden dolayı en iyi marka red dragon. onunda bu fiyat aralııgındaki klavyeleri(250) numpedsiz. numpedsiz klavyeye alışabilir miyim ? benımle aynı kafada olup numpedsiz klavyeye geçen oldu mu.
  7. Gerçek Walter White

Yardım klavyemde harfler noktali seylere donustu

arkada;lar simdi isim yazicam ;eyma şeyma demek istedim ama harf basmiyor nasil duzelecek I basiyom i oluyor bozuk harfalere basiyom ; ' [ ] , .
  8. Gerçek Walter White

bime gelen polosmart kulaklık alınır mı

aklımda James Donkey 710 vardı ama evdeki şansıma karlat interenete acık değilmiş direkten döndüm şimdi arkadaşın kartını kullanıp söylemeyi düşünüyorduk ama bime gelen polosmart kulaklık 180 den 100 e düştü aklımı çeldi alınır mı yoksa yine James Donkey mi almalıyım
  9. Gerçek Walter White

red switch mi brown mu

öncelikle cok sert olmasını istemiyorum tuşa bastıgımda tuşa basış ve çektiğimde o hissiyatı almak istiyorum çokta sesli olmasını istemiyorum hangisini almalıyım siz hangisini alırdınız ?
  10. Gerçek Walter White

red switch mi kahverengi mi

2 sinden daha iyi basış hissiyat her şey içinde
  11. Gerçek Walter White

James Donkey 610s mi yoksa hisli klavye mi

bütçem 250 tl civarı bana 2-3 yıl yetecek bir klavye lazım bende bir mekanik hissiyatını yasamak istiyorum ama bütçem cok yok jd markası beni 2-3 yıl idare eder mi yoksa 250 TL'ye membran mı almalıyım
  12. Gerçek Walter White

James Donkey 610S'in switchleri siyah ve mavi karışık mı?

arkadaşlar belki şuan cok saçma bir soru soruyorum ama ilk defa PC ilk defa ekipman alacağım kusura bakmayın affola sorum şu bu klavye black/blue switch karışık mı yoksa 2 seçenek mi var ürünü alırken lütfen affola 1 kişinin cevaplaması yeterli
  13. Gerçek Walter White

Yardım 250 tl rahat çok ses çıkarmayan mekanik klavye

üstte belirttiğim şeylere uygun klavye rgb secenekleri bol olup minimum 2 sene idare edecek klavye arıyorum
  14. Gerçek Walter White

James Donkey 610 alınır mı veya 250 tl bütçe klavye önerisi

jd 610 alınır mı fiyatına göre iyi mi bütçem 250 tl cok ses cıkarmayan uzun ömürlü birde rgbnin bolca seçenek olsun benım ıcın yeterli ha bide en önemlisi sert olmaması tusların
  15. Gerçek Walter White

250 TL'ye türkçe rgb seçenekli klavye

swichli olması önemli ve cok asırı bi sesi olmazsa iyi olur
  16. Gerçek Walter White

150 TL'ye renk seçenekleri olan klavye

Max 150 TL'ye beni 1-2 yıl idare edip Tek renk olup renk seçenekleri olan klavye önerebilir misiniz
  17. Gerçek Walter White

100 max 130 tl klavye

Bu fiyat aralığında güzel klavye uzun ömürlü 1-2 yıl görse yeter tuşları sert olmasın
  18. Gerçek Walter White

100-150 tl klavye öneri

https://www.trendyol.com/exper/x9500-profesyonel-gaming-oyuncu-klavye-q-p-38661697?boutiqueId=529052&merchantId=176866&gads=true&popup_id=2044348680&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=pla_shopping_smart_category_elektronik&gclid=EAIaIQobChMIyp7zpuiO7QIVA7d3Ch2QbgSXEAQYASABEgJtN_D...
  19. Gerçek Walter White

Rampage klavye mouse alınır mı set

https://www.hepsiburada.com/rampage-km-rx9-siyah-usb-gokkusagi-zemin-aydinlatmali-q-standart-oyuncu-klavye-mouse-set-p-HBV00000938C7?magaza=TrendStok
  20. Gerçek Walter White

blizz,James Donkey 710,rampage sn rw8 cobra mı

üstte yazdıgım kulaklıklardan hangisini almalıyım yada bu fiyat bandında kulaklık
Top Bottom