Arama sonuçları: *

1. M-Q^GÖKTÜRK

Yardım Bu klavye 1400tl eder mi? ?

Abdullah 🆎 dan zamanında aldığım rampage ultimate klavye hala bende duruyor fakat pek kullanmıyorum switchlerinde herhangi sıkıntı yok space ve backspace tuşunu değiştirdim birde num enter keycap'ı yok ama tuş çalışıyor bu haliyle klavye şuan ne kadar eder sessiz switcli bir ful klavyeye geçmek...
  2. M-Q^GÖKTÜRK

Yardım AULA F75 YENİDEN İNDİRİMDE ALİEXPRESS 700tl+ VERGİ

https://tr.aliexpress.com/item/1005008160499262.html?spm=a2g0o.detail.pcDetailTopMoreOtherSeller.1.7d3fuApHuApHN2&gps-id=pcDetailTopMoreOtherSeller&scm=1007.40050.354490.0&scm_id=1007.40050.354490.0&scm-url=1007.40050.354490.0&pvid=7d55b4ab-19a3-4ab8-bda8-72660566d406&_t=gps-id:pcDetailTopMoreOth...
  3. M-Q^GÖKTÜRK

Tri mod klavye ve mouse önerisi

şuan iki bilgisayar kullanıyorum ve iki mouse iki klvye zor oluyor tri mode bir mouse ve klavye almaya kara verdim olabildiğince uygun fiyatlı seçeneklere bakıyorum ve mouseyi ergonomik bir model arıyorum ajazz 159 modeli bana uygun değil
  4. M-Q^GÖKTÜRK

Bu klavyenin Switch markasını bilen varmı

https://www.hepsiburada.com/rampage-hydra-r6-full-rgb-led-beyaz-gaming-pro-red-switch-q-aluminyum-kaplama-multimedia-mekanik-klv-p-HBCV00006NMJD9?magaza=bykalite yıllardır bu lanet rampage hydra r6nın hayalini kuruyorum bügun bakarken beyaznın çıktığını fark ettim çok hoşuma gitti acaba switch...
  5. M-Q^GÖKTÜRK

1k bütçe ile tam boy klavye tavsiyesi

bir arkadaşım sordu 1k kadar bütçee var tam boy mekanik klavye arıyoruz ne alınabilir
  6. M-Q^GÖKTÜRK

Uygun fiyatlı keycaps tavsiyesi

rampage ultimate klavyemin bazı tuşlarını yanlışlıkla erittim ve space/backspace/num enter tuşları tam oturmuyor uygun fiyata keycap bakıyorum uygun paraya iyi bir şey varmıdır eğer yoksa hyperx pudding keycapsları düşünüyorum
  7. M-Q^GÖKTÜRK

blic t60ı nasıl modlayabilirim

Yakın zamanda Blic t60 klavye aldım ve şimdi modlamayı düşünüyorum ilk olarak pcbye bant çekerek başlayacağım sizler ne tavsiye edersiniz klavye hot sap bir klavye değil switch değişmiyor
  8. M-Q^GÖKTÜRK

BLİC T60 KLAVYE İNCELEMESİ

Geçtiğimiz günlerde Trenyol üzerinde Sarftech satıcısından almış olduğum T60 klavyenin Blic marka olduğunu fark ettim hakkında internette çok bilgi bulamadım şimdi incelemesini yazmaya karar verdim 1)Switchler ve kaliteleri klavye SNK marka no name bir switch ile geliyor fakat ben kalitelerini...
  9. M-Q^GÖKTÜRK

blic t60 klavye driver bulunuyormu

t60 model bir klavye aldım fakat ziyoulang değil blic marka bir klavye gelid klavyem rgb olmasına rağmen altında sadece t60 yazıyor ve driver tanımıyor bunun bir çözümü varmıdır yoksa yapacak bir şey yokmu DRİVER BULUNDU.)
  10. M-Q^GÖKTÜRK

bu klavye nasıldır alınır mı?

https://www.trendyol.com/sarftech/t60-beyaz-kirmizi-switch-rgb-klavye-kablolu-gaming-oyuncu-klavyesi-p-379324346?boutiqueId=61&merchantId=241241 bu klavyeyi almayı planlıyorum siz ne tavsiye edersiniz max bütçe 650tl kadar red switch klavye arıyorum boyut çok önemli değil
  11. M-Q^GÖKTÜRK

t60 klavyelerden hangisi rgb

şimdi bir arkadaşıma t60 klavye alacağız ama bazılarına rgb yazmasına rağmen rgb gelmediği vs. yazıyor bunların hangisi rgb beyaz ve red olan model
  12. M-Q^GÖKTÜRK

red switch klavye önerisi

soruna yaşamayacağım minimum bütçe ile bir klavye arıyorum yıllardır blue kullanıyorum ama redide denemek istiyorum oyun için değil internette gezmek foruma girmek vs. için arıyorum hot swap/optik/bt gibi özellikler aramıyorum sadece red switchnin uzun sürede nasıl hissettirdiğini öğrenmek için...
  13. M-Q^GÖKTÜRK

1000/1100 tl klavye tavsiyesi

bir arkadaşım için ekipman arayışı içindeyiz YAKLAŞIK 1000/1100TL BÜTÇE VAR NE TAVSİYE EDERSİNİZ
  14. M-Q^GÖKTÜRK

550/600 TL'ye klavye önerisi

550/600tl kadar bütçem var bir mekanik klavye arıyorum boyut switch fark etmez tavsiyeniz ne olur
  15. M-Q^GÖKTÜRK

rampage rapido plus geri getirilerbilirmi

kardeşi rampage rapido plus kullanıyordu fakat içine kola dökmüş baya sıkıntılı bir haldeydi bende içini açtım temizledim ve biraz düzeldi ama bazı tuşalrı çalışmıyor (n,m,ö,ç.enter,rshift,fn,del,pg up ve sol yön tuşu) bunu geri getirmenin yolu varmıdır ?
  16. M-Q^GÖKTÜRK

550tlye kadar mekanik klavye tavsiyesi

550tl kadar bütçem var mekanik klavye arıyorum red veya blue switch arıyorum boyutu önemli değil hangi modelleri tavsiye edersiniz aklımda hp pavilion 800 modeli var 2.elde olabilir
  17. M-Q^GÖKTÜRK

Öneri hangi klavye daha mantıklı olur

önümde birkaç seçenek var biri 2.el capslock tuşunun keycapı olmayan rampage hydra r6 300tl biri https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-logitech-g610-orion-brown-mekanik-oyuncu-klavyesi-1075624754/detay 500tl...
  18. M-Q^GÖKTÜRK

klavyemi satabilirmiyim ?

şuan kendi kullandığım gamebooster g902b klavyem var bunu satmak istiyorum fakat şöyle bir sorunu var 1 tuşu hafif söndü ve sol yön tuşu arada basıyor arada basmıyor ve ben sesi toklaştırmak için içerisine eva döşedim ve bundan dolayıda 2 ay olan garantisinden garanti dışı kaldı fakat klavyede...
  19. M-Q^GÖKTÜRK

2.el klavye tavsiyesi

400/450 tl kadar bütçem var klavye değiştirmek istiyorum mekanik olarak ne tavsiye edebilirsiniz switch ve boyut önemli değil
  20. M-Q^GÖKTÜRK

gamebooster g902nin switchleri değişebilirmi

şuan elimde aktif olarak kullandığım gamebooster g902b model klavye var ama artık switchlerinden çınlama sesleri faln gelmeye başladı ve tuş hissiyatı beğenmiyorum bundan dolayı demin klavyenin içine eva köpüğü döşedim hissiyatı daha iyi oldu fakat çınlama devam ediyor bundan dolayı bende...
Geri