Razer Hunstman tournament edition mu
Hyperx alloy fps pro mu
Razer linear optik switchlere sahip
hyperx ise cherry mx red.
Sizce sadece FPS oyunu oynayan biri hangi klavyeyi almalı. Elimde HyperX mevcut. Lakin bozuldu. Tekrardan aynı klavyeyi mi yoksa razer klavyeyi mi almalıyım.
2'side 1000...
İyi forumlar,
Sıfır veya 2.el olarak Mekanik klavye arıyorum. Kaliteli, uzun süre götürecek, tuşların yazıları silinmeyecek, çıkmayacak, mümkünse TKL (numpadsiz) ve red switch.
Blue, brown, yeşil switch de olabilir.
Bütçe 1000-1500 TL
Arkadaşlar 1 tuşunun switchinde bir şey var zor basıyor ya sıvı döküldü yada başka bir şey ben bu switchi klavye açmadan nasıl temizlerim veya çıkarabilirim. HyperX ALLOY FPS PRO Red switch
Arkadaşlar bu 4 klavye arasından sizce hangisi. Labtop kullanmaktayım. harici klavye almaya karar verdim.
https://www.trendyol.com/philips/spk8614-gokkusagi-aydinlatmali-mekanik-klavye-turkce-gaming-klavye-profesyonel-klavye-p-34745630
Gönlüm sanki bundan yana. Kullanan kişilleri de...
Arkadaşlar Hyperx Alloy FPS PRO Blue switch klavyem var. Çok sesli olduğu için red switch ile takas etmek istiyodum. K68 ile istedi biri. Klavye nasıldır tuş, boya, switch kalitesi nasıldır ?
Arkadaşlar HyperX Alloy FPS PRO Blue switch kullanmaktayım. Klavye çok kaliteli tepkimesi vs. hissediyosun. RGB Sevmediğim bir şey bu klavyedede RGB yok zaten tek ışık. ve NUMPAD yok masada az yer kaplaması çok önemli benim için.
Mümkünse NUMPAD olmayan RGB önemli değil olsa da olur olmasada...
Arkadaşlar ofiste kullanılacak klavye mouse set arıyorum ayrı ayrı da olur 200 TL bütçe kablosuz olacak. Logitech MK235 hoşuma gitti bunun dışında öneri varmıdır ?
Arkadaşlar kablosuz klavye lazım ofiste kullanılacak, 2 adet alacağım bütçe 100-200 arası
Birde 3 adet kablosuz fare ihtiyacı var bunun içinde bütçe 100-150 her biri için bütçe yazdım.
Arkadaşlar cherry mx uyumlu türkiye içi veya amazonda aliexpress de yedek tuş lazım bulamadım bakma şansı olan varmı türkiyede felan yardımcı olursanız çok sevinirim
Arkadaşlar garantili faturalı kutulu yakın bir arkadaşımdan 400 TL ' ye HYPERX ALLOY FPS PRO Red Switch alıcam.Sizce iyi midir?.Sadece CSGO oynayacağım.RGB ve NUMPAD önemli değil.
Arkadaşlar fazla uçmadan merdiven altı markalar haricinde 400-600 civarında fazla ses yapmayan mekanik klavye önerir misiniz?.Bilek desteği ve ekstra tuşlar önemli değil.Sadece CSGO oynayacağım
Arkadaşlar az önce attıgım konuda gamepower saber yönünde dönüş aldım.Aşırı kararsız kaldım,OGRE-CALYPSO-SABER-KATANA Bu 4 klavye arasından hangisini tercih etmeliyim.RGB ve Bilek desteğine ihtiyacım yok.CSGO oynamak için ve dayanıklılık için en iyisi hangisidir acaba ?
Arkadaşlar 350 TL'ye kadar klavye önerisi verirmisiniz.Gamepower calypso aralarından en iyisi gibi görünüyor,Donanım arşivi kanalında çekilen videoda calypsonun optik switch ve su geçirmez özelliği varsa 300 TL'ye çok iyi bir klavye demişti.KATANAMI-CALYPSO-SABER-WARLOCK veya başka bir önerisi olan ?